/Dolj/Firma de constructii

Kay Trading

Strada Brestei 116, Craiova 200207, România

Kay Trading
Firma de constructii
4.9
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QFG+9H Craiova, România
+40 251 419 500
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
PREDA Alexandra
PREDA Alexandra2 ani în urmă
Draghici florin
Draghici florin4 ani în urmă
La îndemână pentru ca este un magazin bun.
Razvan Cretu
Razvan Cretu4 ani în urmă
Gina Cocora
Gina Cocora4 ani în urmă
Corina Dumitrescu
Corina Dumitrescu5 ani în urmă
(Tradus de Google) Mică afacere de familie.

(Original)
Small family driven business.
Andreea C
Andreea C8 ani în urmă
Am fost foarte multumita de serviciile oferite de Kay Trading! Ii recomand cu caldura, sunt o echipa serioasa si profesionista care ofera calitate prin ceea ce fac! Culoarea pe care am dorit-o in amenajarea casei era una destul de greu de gasit, insa, Kay Trading mi-a oferit exact culoarea pe care o visam!
Oana Bocirnea
Oana Bocirnea8 ani în urmă
(Tradus de Google) De la a oferi soluții de ultimă oră în ceea ce privește vopsirea ecologică a culorilor, până la oferirea unei culori unice, vintage și rafinate atât pentru interiorul cât și pentru exteriorul caselor și mașinilor dvs., Kay Trading este compania perfectă pentru a oferi toate cele de mai sus. Am, sunt și voi recomanda această companie ca cea mai bună pentru a cumpăra vopsea de la și cea mai bună pentru a merge și pentru a primi sfaturi despre cum îți închipui casa sau mașina. Angajații și conducerea loiali, de încredere și profesioniști ai conducerii Kay Trading nu îți vor îndeplini așteptările!

(Original)
From offering cutting edge solutions in terms of eco-friendly color painting to offering unique, vintage and exquisite color for both the interior and exterior of your homes and cars , Kay Trading is the perfect company to offer all of the above. I have, am and will be recommending this company as the best one to be buying paint from and the best one to go and get advice on how you envision your house or car to be. Loyal, trustworthy and professional the employees and management at Kay Trading will not fail your expectations!
Beti Ionita
Beti Ionita8 ani în urmă
(Tradus de Google) Un clasament de 5 stele pe sistemul Google de clasificare nu ar fi suficient pentru a descrie cum funcționează această companie. De la personalul prietenos și extrem de utile care este acolo pentru a-ți îndeplini toate nevoile față de Fondatorul companiei care este întotdeauna acolo, zi de zi, fericită nu numai să te salut, dar să răspund la orice întrebări pe care le-ai putea spune SA Kay Trading SRL este unul dintre cei mai buni consultanți de imagine și servicii de construcție a companiilor de familie pe care le-am folosit vreodată. Aș recomanda insistent să le plătiți o vizită în viitorul apropiat!

(Original)
A 5star ranking on the Google ranking system would not be enough to describe how this company actually works. From the friendly and extremely helpful staff that are there to fulfill your every needs to the Founder of the company who is always there, day by day, happy to not only greet you but answer any questions you might have I would say SA Kay Trading SRL is one of the best image consultant and construction services family companies I have ever used. I would strongly recommend paying them a visit in the near future!
Locații recomandate