/Covasna/Firma de constructii

Tricomserv

Strada Țigaretei 46, Sfântu Gheorghe 520033, România

Tricomserv
Firma de constructii
2.6
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VQ3P+VV Sfântu Gheorghe, România
+40 267 351 354
tricomserv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
E. Lorincz
E. Lorincz4 ani în urmă
Nu este de încredere, nu recomand nimănui. De evitatat, CATEGORIC.
Adrian Adi
Adrian Adi5 ani în urmă
În această ffirmă cred că se iau doar bani, restul descurcate singur, sună, caută,află unde si când vei primi produsul. Trist :( . O stea este foarte mult...Alt producător alegerea cea mai bună.
S. nicolae
S. nicolae5 ani în urmă
Produse de proastă calitate, evitați-le , am cumpărat o pompa de apă submersibila a funcționat 2 ore după care a decedat.
Luparu Nicu
Luparu Nicu6 ani în urmă
O experienta trista cu un produs . S-a defectat , la service-ul din Galati nu a fost reparat , ci l-am luat si cu mai multe defecte ascunse, ba mai mult am platit 80 lei pentru o piesa fara sa primesc chitanta , produsul aflunduse in garantie.Am sunat la Tricomserv sa le spun ca cei care asigura garantiile ca nu fac treaba buna si le strica firma .D-na Stamate sefa cu garantiile pe tara a dat niste raspunsuri evazive . Eu a trebuit sa repar produsul la alt atelier specializat . Nu recomand sunt dificili cu garatia .
Razvan sandu
Razvan sandu2 ani în urmă
Nu pot sa cred ca se intampla asa ceva in Romania. Am dus un hidrofor la reparat si mi-au dat termen de reparatie 10 zile. Nu au precizat daca lucratoare sau calendaristice. Dupa 25 zile calendaristice ,nimeni nu imi poate da un raspuns. Cei de la Bucuresti nu stiu nimic iar la Sf Gheorghe nu raspunde nimeni. Nr de contact de pe google este un nr de fax. Cred ca am sa ii reclam la ANPC. Si cica sa cumparam produse romanesti!
Adrian Taune
Adrian Taune2 ani în urmă
nesimtire totala. am cerut service la un hidrofor la cei din B si mi-au zis sa sun la Sf.Gheorghe, unde nr de tel este un fax. am sunat din nou la B sa cer nr de telefon si m-au pus in asteptare ................
Tudor Monroe
Tudor Monroe2 ani în urmă
O firma care trebuie ocolită ,mincinoși ,neserioși ,nu răspund la tel ,evitați produsele românești tricomserv
ADITU PUMA
ADITU PUMA2 ani în urmă
Mai mulți hoti
Locații recomandate