/Constanta/Firma de constructii

Gresie si Faianta Baie Constanta ~ Gresie portelanata living bucatarie Italia

Parter, Aleea Garofiței nr 9, Constanța 900177, România

Gresie si Faianta Baie Constanta ~ Gresie portelanata living bucatarie Italia
Firma de constructii
5
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
5JGP+MH Constanța, România
gresie-faianta.nobili-design.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Valentina P
Valentina P5 ani în urmă
Am achizitionat gresie si faianta moderna pentru 2 bai, gresie de interior cu aspect de piatra naturala pentru living si casa scarii dar si gresie de exterior cu care am amenajat curtea si terasele pentru casa noastra din Constanta. La recomandarea designerului am placat tavanul si peretele exterior al balconului inclusiv terasa cu gresie de exterior ce imita parchetul din lemn. Suntem multumiti de calitatea produselor dar si de colaborarea avuta cu firma Nobili Design. Pretul pentru gresie si faianta a variat intre 35 si 70 euro metru patrat dar a meritat efortul financiar luand in calcul calitatea produselor. Voi pune cateva poze facute in timpul amenajarii.
Promovare Web Xp
Promovare Web Xp5 ani în urmă
Am ales 3 modele de gresie de interior si terasa pentru biroul nostru din Ploiesti, Prahova. Suntem foarte multumiti de calitatea materialelor achizitionate mai ales ca am beneficiat si de consultanta in amenajarea biroului nostru.
Nobili Design
Nobili Design5 ani în urmă
Oferim consultanta de specialitate in amenajarea casei cu gresie si faianta de lux Italia. Fie ca aveti de amenajat o casa clasica cu etaj sau un apartament modern echipa noastra de designeri va ofera consultanta de specialitate in alegerea produselor care se potrivesc stilului de amenajare agreat.
Locații recomandate