/Constanta/Firma de constructii

Orient Ceramic

Str. Interioara 2, Constanta, Constanta, 900229, Constanța, România

Orient Ceramic
Firma de constructii
4.5
150 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JF3+QJ Constanța, România
+40 729 994 459
orientceramic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura Dobre
Laura Dobre2 ani în urmă
Clienți mei sau dacis tîrziu,așa că era închis.
Alexandra Iacob
Alexandra Iacob2 ani în urmă
Astazi, 13.11.2021, in jur de ora 11. O experienta foarte neplacuta. In conditiile in care eram singurul client din magazin, doamna de la vanzari nici macar nu s-a deranjat sa se ridice de pe scaun sa-mi arate o placa de gresie atunci cand am rugat-o. Am iesit scarbita de atitudinea ei, iar asta a fost motivul pentru care nu am cumparat. Nu inteleg cum de nimeni nu instruieste personalul ca orice afacere merge datorita clientilor, iar atitudinea de diva nu este potrivita nici macar pe Dorobanti, cu atat mai putin la job.
Magazinul este cel de pe Interioara 2.
Florin Iordache
Florin Iordache2 ani în urmă
Am cumpărat gresie de la acest magazin, are un showroom mic dar frumușel, nu este destinat cumpărătorilor cu buget mic, însă când vrei să iasă ceva frumos, merită. Atenție la ridicarea pachetelor, să nu găsiți sparte printre ele!...
Mihail Mocanu
Mihail Mocanu2 ani în urmă
Gama diversificata de produse iar calitatea este net superioara, nu stai cu grija ca plăcile de gresie au mărimi diferite sau deformari.. procesul de preluare a comenzii și livrarea acestora este foarte bun
Sandu Badea
Sandu Badea2 ani în urmă
produse de calitate si personal pregatit.
Grigore Cristea
Grigore Cristea4 ani în urmă
Recomand cu caldura acest loc , mai ales datorită faptului ca personalul angajat este amabil si doritor sa ajute clientii cu explicații detaliate vis a vis de produsele (faianță și gresie) pe care le au in magazinul de prezentare din Constanța- str.Poporului.
Victor Cristian Petrescu
Victor Cristian Petrescu2 ani în urmă
Forte calitativ si prompt, recomand
Mon Caprice
Mon Caprice2 ani în urmă
Recomand magazinul situat pe Poporului.Personal am afost ajutata in a face alegerea optima , cu rabdare si amabilitate din partea personalului acestui magazin.Satisfactie deplina!
EVITATI insa magazinul de pe Interioara.Am solicitat acolo initial informatii legate de produsele ce-mi erau necesare.Spre uimirea mea ,tanara din incinta ,vizibil deranjata,a fost extrem de putin interesata in a -mi veni in ajutor cu o recomandare, cu informatii complementare.... .
Locații recomandate