/Constanta/Firma de constructii

AER CONDITIONAT CONSTANTA

Bulevardul Mamaia nr 284, Constanța 900562, România

AER CONDITIONAT CONSTANTA
Firma de constructii
4.4
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J6V+5G Constanța, România
+40 729 036 238
aerconditionatcta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lucian Chetrone Lucian
Lucian Chetrone Lucian3 ani în urmă
Echipa care mi-a montat aerul condiționat s-a comportat ireproșabil. Băieții au dat dovada de profesionalism și mult bun simt. Mai rar în zilele nostre. Multumesc!
Petrov catalin
Petrov catalin4 ani în urmă
Foarte neprofesioniști, încearcă pe cât posibil să nu respecte condițiile contractuale și sunt și puțin nepoliticoși.
Cred că pe timpul verii sunt destul de aglomerați așa că fac rabat la calitate și promptitudine, cu toate că ei stabilesc orarul intervențiilor și montajului. Eu voi încerca să-i evit pe cât posibil.
Vlad George
Vlad George4 ani în urmă
Băieții s-au mișcat repde, fără mult deranj. Dar dle.Marius, data viitoare spuneți-le din timp unde trebuie să ajungă, ca să nu mai uite scara :)
Lucian Iftemie
Lucian Iftemie4 ani în urmă
Foarte prompți. Au venit pentru depanare conform programării. Foarte amabili și profesioniști. Recomand.
Gheorghe Manea
Gheorghe Manea4 ani în urmă
O firma de care trebuie sa ne ferim. Am avut o problema cu un aparat Hitachi in garantie .M-au tinut 2 luni fara aer ,numai balbaieli ca in final aparatul sa vina de la Bucuresti cu diagnosticul o siguranta arsa .Patronul nu respecta programarile ,nu raspunde la telefon daca nu-i convine si nu respecta ce promite. Dupa mine merita evitati.
ButtMan Beyond
ButtMan Beyond4 ani în urmă
Preturile de pe site sunt false. La telefon mi a fost prezentata o oferta pentru un AC la pretul de 580 de lei in loc de 360 de lei cat este pe site! Pretul de 580 de lei este pentru aparat tip coloana, in timp ce eu am specificat faptul ca este un aparat de AC simplu de 12000 BTU. La pretul de 360 de lei de pe site, este trecut faptul ca include traseul de 3m. La telefon mi a fost comunicata suma de 430 de lei cu kit de montaj si 580 de lei fara kit de montaj. Pe site nu apare nici o suma de 430 de lei. Asadar 580 de lei montarea unui AC de 12000 BTU, cel mai mare pret din oras. Nu recomand. Pe site mai scrie "Preturile pot fi modificate". Nu mai puneti preturile pe site fratilor daca nu sunteti in stare sa le modificati cand e cazul.
Bogdan Enciu
Bogdan Enciu4 ani în urmă
Profesional, montaj rapid și de calitate.
TUDORACHE CRISTIAN
TUDORACHE CRISTIAN2 ani în urmă
Au aparate de calitate. Eu unul sunt foarte mulțumit de ei. Când au promis ca vin au ajuns. Montajul l-au făcut foarte profesionist și foarte rapid
Locații recomandate