/Cluj/Firma de constructii

Gradini Cluj

Bulevardul 1 Decembrie 1918 128, Cluj-Napoca 400000, România

Gradini Cluj
Firma de constructii
4.9
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH83+H9 Cluj-Napoca, România
+40 747 059 616
gradinicluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sergiu Crisan
Sergiu Crisan2 ani în urmă
Am avut o experiență foarte reușită cu firma “Grădini Cluj”, însă mai ales cu omul care conduce această firmă, Cristian Iepure.
Mai precis, m-a ajutat cu plante ornamentale pentru compania în cadrul căreia lucrez. Și a venit el personal pentru a monta plantele. Plantele sunt mai vii ca niciodată, s-au dezvoltat foarte frumos și dau viață muncii de birou.
Îl recomand cu toată încrederea🔝🔝🔝
Nechifor Sanda
Nechifor Sanda2 ani în urmă
Colaborarea cu echipa Grădini Cluj a fost un real succes. Personalul a fost foarte implicat și a dat dovadă de profesionalism. Recomand cu căldură!
Iepure Paul
Iepure Paul2 ani în urmă
Servicii de calitate. Puteți apela cu cea mai mare încredere. Servicii orientate către client. Cei mai buni în grădinărit din Cluj și nu numai. LIKE!
George Mosoia
George Mosoia4 ani în urmă
Super seriosi, punctuali si profesionisti. Împreună cu ei amenajam o grădina senzorială la centrul nostru. Soluțiile lor au funcționat de fiecare dată si am fost foarte mulțumiți de calitatea produselor lor - atât irigații, cât și plante.
Mai mult, mereu mi-au raspuns la telefon când i-am căutat.
Iarna trecută ne-au ajutat si cu deszapezirea si au fost foarte punctuali.
Dacă toți furnizorii și-ar face treaba ca ei, lucrurile s-ar misca altfel si la noi in tara.
SUPER MULTUMIM!!!
Romana Farcas
Romana Farcas4 ani în urmă
Încă de la primele discuții cu echipa Grădini Cluj, am realizat că aceștia înțeleg cerințele clientului și reușesc să le aducă la îndeplinire cu mult profesionalism și creativitate. Comunicarea ușoară și eficientă a fost un plus care m-a convins să colaborez cu ei. Recomand cu încredere echipa Grădini Cluj.
Tudor Brindusan
Tudor Brindusan5 ani în urmă
Firma serioasa cu personal implicat si cu cunostinte vaste in tot ceea ce intreprind ! Recomand cu toata increderea, indiferent care ar fi serviciul pentru care apelati la serviciile lor. Au o gama foarte variata de servicii: montaj pavaje, alei, borduri, iazuri de gradina si fantani arteziene, montaj de sisteme de irigatii, decoratiuni cu piatra si grupuri de flori, montare intretinere si insamantare gazon chiar si toaletare de arbori, pomi fructiferi si gard viu. Cel mai important aspect e ca puteti apela la proiectarea proiectului peisagistic si in acest fel veti avea garantia ca ceea ce va doriti in materie de amenajare a spatiului dumneavoastra , va fi indeplinit si veti fi informat constant cu privire la stadiul lucrarilor si garantia profesionalismului. FELICITARI Gradini Cluj !
Alex Costine
Alex Costine5 ani în urmă
Toate plantele de gradina le iau numai de la Gradini Cluj. Au marfa de calitate la preturi bune, plus ca primești consultanta si ofera si servicii de proiectare peisagistica ! Succes!
Paul Ispas
Paul Ispas5 ani în urmă
O firma care respecta si intelege nevoile clientilor ! Recomand , fie ca e vorba de gradini sau spatii verzi, sunt foarte multumit de serviciile oferite.
Locații recomandate