/Buzau/Firma de constructii

Vindem-ieftin.ro/Casa de Comenzi

Strada Alexandru Ioan Cuza 36, Râmnicu Sărat 123500, România

Vindem-ieftin.ro/Casa de Comenzi
Firma de constructii
4.8
139 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92PR+MP Râmnicu Sărat, România
+40 784 433 859
vindem-ieftin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ovidiu Mitrea
Ovidiu Mitrea2 ani în urmă
Am gasit ceea ce am cautat : seriozitate, profesionalism, corectitudine, sinceritate si mai important CONSULTANTA de calitate, obiectiva si orientata catre nevoile clientului nu a produselor din stocul propriu(asa cum este la depozitele clasice).
HoReCa Net
HoReCa Net2 ani în urmă
Sunt extrem de multumit de experienta cu acest magazin online. Am fost surprins de preturile mici obtinute pentru panouri sandwich, ceea ce mi-a dat un sentiment de neincredere. Erau mult sub ceea ce obtinusem de la alte firme. Apoi, neincrederea mi-a fost alimentata de solicitarea lor de a plati toata comanda in avans. As fi vrut cumva sa stiu cu cine am de-a face si cui platesc banii in avans, insa tot ce am putut face a fost sa-mi amintesc de un prieten care a cumparat de la ei vata bazaltica. Si in cazul lui a fost la fel, preturi foarte bune dar cu plata in avans. Astfel, am avut o confirmare ca totul e in regula.
Am platit comanda panourilor sandwich iar termenul de livrare estimat era de 4-5 saptamani. In regula am zis, oricum era decembrie si santierul era intrerupt de sarbatori, asteptam sfarsitul lunii ianuarie pentru a relua lucrul. Insa, spre surprinderea mea, la nici o saptamana distanta m-au sunat ca este gata de livrare comanda. Concret, pe 17 decembrie am confirmat desenele cu structura acoperisului din panouri, iar pe 21 decembrie mi-au spus ca e gata de livrare. Pfff! La asta chiar nu ma asteptam, in conditiile in care TOTI, dar absolut TOATE firmele pe care le contactasem initial imi spusesera ca nu au tabla pe gri antracit si se vor aproviziona in ianuarie, cu livrarea panourilor in februarie.
Am mare incredere in magazinul asta, le doresc sa se dezvolte exponential pentru ca ei chiar vin in sprijinul nostru, al clientului final. Nu stiu ce contracte au negociate cu fabricile, dar nici nu imi pasa atata vreme cat livreaza aceeasi marfa ca si ceilalti dar muuuult mai ieftin. Deviza asta a lor cu "vindem ieftin" e valabila.
Abia astept sa reluam lucrul pentru ca le voi mai cere si alte oferte. Practic, am invatat drumul spre ei, am toata increderea, platesc oricand orice suma in avans fara griji.
Nu fiti reticenti, nu catalogati drept "tepari" pe oricine, sunt nenumarate exemple de firme de incredere cu oameni de nadejde.
Apropo, cautati pe youtube clipul cu managerul Vindem Ieftin cand a fost la ProTV la Imperiul Leilor pentru a obtine finantare si l-au luat in ras cei de acolo. Nu au crezut in afacerea lui, iar apoi viata a dovedit ca avea dreptate omul, este o afacere de succes.
Felicitari! Nu va schimbati viziunea, nu faceti compromisuri in detrimentul clientilor, aparati-ne interesele ca si cum ar fi ale voastre, iar in felul asta veti revolutiona piata materialelor de constructii. Deja ati inceput.
R. S.
R. S.2 ani în urmă
Studiez piata materialelor de constructii de multa vreme, verific calitatea produselor, garantii, conditii, binenteles preturi, ce includ preturile, ce sa mai...ca romanul, suntem prea saraci sa cumparam prostii...am cunoscut cu mai bine de un an urma o Domnita de la Vindem-ieftin.ro la acoperisuri...Am achizitionat acum 2 luni, un acoperis complet in plina scumpire ( daca nu in plina dublare a preturilor) cu un pret excelent ( mai ieftin decat evaluarea de cu un an in urma) cu livrare inclusa. Am dat banii inainte asa cum este procedura si am asteptat, in cateva zile producatorul imi livra acoperisul, proaspat executat, direct din productie...nou nout! Exceptional! Multumesc Daniela.
P.S. Am fost sa-i cunosc pe acesti oameni, sunt o echipa superba, viu colorata ( tineri si mai putini tineri, oameni tehnici si de vanzari, mai stresati si mai relaxati, exact ca si noi, oamenii de rand) cu un singur tel, sa ne ajute sa obtinem un pret bun direct de la producatori, fara produse ramase prin depozite de ani de zile..
Multumesc Vindem -ieftin.ro
Cu siguranta voi folosi in continuare serviciile Dumneavoastra si va voi recomanda oricui va avea nevoie.
Stima
Mihai Melinte
Mihai Melinte2 ani în urmă
Recomand cu căldură tuturor clienților "Casa de Comenzi Vindem-iefin.ro".
Aici găsiți o gamă bogată de produse la un preț accesibil.
Site-ul oferta suficiente informații pentru produsele pe care societatea le comercializează, iar specialiștii pe domenii de produs va stau la dispoziție și va oferă cu amabilitate toate detaliile necesare. Funcție de cantitatea produselor pe care beneficiarul dorește să le achiziționeze, prețul se poate negocia, ceea ce reprezintă un avantaj pentru client.
Materialele alese sunt livrate într-un timp scurt, un avantaj important pentru realizarea lucrărilor. In cazul meu, materialele au ajuns în trei zile de la efectuarea platii.
Multa sănătate întregului personal al societății și succese deosebite in activitățile zilnice.
Valeriu valeriuc
Valeriu valeriuc2 ani în urmă
Am avut mai multe achizitii prin intermediul firmei, totul a decurs corect incepand de la interactiunea cu angajatii pana la livrarea produselor. Raport pret calitate OK comparativ cu ofertele din zona.
Dany Laurenciuc
Dany Laurenciuc2 ani în urmă
Am avut o experiență frumoasa cu cei de la Vindem-Ieftin.
Totuși prima data am crezut ca sunt un magazin neserios, dar temerile mele nu s-au adeverit.
La departamentul tehnic pe materiale doamna Roxana mi-a fost de mare ajutor , este o femeie deosebita ce își dorește sa ajute pe client, vorbește foarte frumoasa, asculta cerințele clientului apoi vine cu soluții.
Am cumpărat anul trecut (2021 ) vata minerala de la ISOVER, mi-a fost livrata acasă în condiții excelente și foarte repede, sunt mulțumit de ei.
Nu scriu aceasta recenzie dar ca să fie pe site ci ca și alți cumpărători care ajung pentru prima data în contact cu aceasta echipa sa aibă o informație clara, nu eronata sau distorsiunata din tot felul de surse.
Sincer ii recomand oricui!
Spor la cât mai multe vânzări VINDEM-IEFTIN !
Multe salutari echipei !
Marius
Marius2 ani în urmă
Am cumpărat tabla pentru acoperiș mai ieftină decât direct de la producător. Consultantul foarte bine pregătit iar transportul GRATUIT in doar 3 zile. Recomand 🌟🌟🌟🌟🌟
Mihai Duguleana
Mihai Duguleana2 ani în urmă
Am comandat izolatia exterioara, vata de 20cm. Foarte prompti, tinand cont de faptul ca produsul nu se gasea nicaieri (local).
Locații recomandate