/Bucuresti/Firma de constructii

SC Maur SA

Strada Nicolae Cânea 59, București 023074, România

SC Maur SA
Firma de constructii
3.7
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F598+J8 București, România
+40 744 331 058
constructs.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodor Costache
Teodor Costache2 ani în urmă
Nu își plătesc facturile
Mihai Pena
Mihai Pena2 ani în urmă
Sunt de nota 10
Jenel palade
Jenel palade4 ani în urmă
Am comandat un produs, și am așteptat sa fiu contactat....a durat, mult și bine. I-am contactat eu și mi-au spus ca n-au pe stoc și ca durează cam 30 zile pana le vine produsul....sa nu va gândiți ca am comandat vreo nava spatiala.... Nu, am comandat o cutie de vopsea de 10 litri.
Kruger Brent Productions
Kruger Brent Productions5 ani în urmă
Eu am comandat de la această firmă și mi-au spus de la inceput ca nu pot livra in aceeași zi și nici ziua următoare, iar eu aveam nevoie urgent de acele materiale... L-am rugat pe domnul cu care am discutat să facă tot posibilul să le trimită a doua zi, si mi-a spus că mă anunță dacă se poate, dar nu am mai fost sunat pâna a treia zi când m-a sunat șoferul care care era pregătit să vina cu marfa. Eu deja luasem din alta parte... Poate data viitoare vor fi mai prompti și mai comunicativi...
Joe egroeg
Joe egroeg5 ani în urmă
Despre locatia unde trebuia sa ajung sa ridic comanda....HA HA, nu am mai ajuns intrucat dupa 10 zile de asteptare (de la un termen initial de 24-48 h) am fost anuntat ca se poate aproviziona marfa (niste plasa bordurata) dupa un weekend + 4zile. Deci daca vreti sa achizitionati de la Constructs.ro ceva si sa mai si ridicati marfa personal de la ei cred ca o puteti lasa balta.
Outsiders Mona
Outsiders Mona5 ani în urmă
Firma fantoma. Le doresc faliment rapid!!!!!!! nu au de fapt nici un produs pe stoc. nu se stie cand se livreaza comanda, intr-o saptamana, intr-un an....nu se stie cat costa transportul. una e pe site si alta e realitatea. niste incompetenti !!!
Calin Adrian Farcas
Calin Adrian Farcas5 ani în urmă
Preturi mici dar livrarea mai trebuie imbunatatita
Szabo Stefan
Szabo Stefan2 ani în urmă
doua comenzi, ambele cu probleme.de la incurcat comanda pana la lipsa produse in ziua livrarii si marit pretul unor produse..nu recomand.pacat!
Locații recomandate