/Bucuresti/Firma de constructii

Total Design - Amenajari Renovari Interioare la Cheie

Strada Aprodul Purice 3, București 100382, România

Total Design - Amenajari Renovari Interioare la Cheie
Firma de constructii
4
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VG+PH București, România
+40 765 924 930
total-design.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 7–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corina Florea
Corina Florea2 ani în urmă
Am angajat firma Total Design pentru renovarea unui garaj. Am colaborat foarte bine, comunicarea a fost foarte buna pe tot parcursul proiectului, chiar si diversele neintelegeri aparute pe parcurs s-au rezolvat rapid si pozitiv. Recomand cu incredere echipa Total Design.
Ovidiu Petre
Ovidiu Petre2 ani în urmă
Proiect de renovare dus la bun sfarsit fara batai de cap. Recomand Total Design pentru seriozitate!
Cosmin G
Cosmin G3 ani în urmă
Am contactat aceasta firma tocmai pentru recenziile citite aici pentru o lucrare intr-un apartament, dar experienta mea cu ei (customer service) a fost una neplacuta.
Desi la inceput s-au aratat disponibili sa faca lurarea, dupa un schimb de mail-uri, au refuzat lucrarea fara o motivatie clara si au incetat sa mai raspunda la mail-uri.
Negociu Silviu
Negociu Silviu2 ani în urmă
I-am contactat pentru o constatare cu factura, urmând sa facem și reparația. A rămas stabilit ca vor reveni pentru ca nu știu dacă se pot ocupa de reparația respectiva. Nu au mai revenit, au trecut 2 săptămâni. Am Atașat și poza cu apelul de pe 10 Februarie ca mi-au răspuns ca eu nu sunt client dar nici nu m-au întrebat cum ma cheamă…PR și relațiile cu clienții de toată jena, exact cum a specificat cineva mai jos
Paun Adreea
Paun Adreea2 ani în urmă
O echipa de profesionisti care au inteles perfect dorintele noastre si le-au transformat in realitate . Ideile lor sunt fantastice si s-au pliat perfect pe nevoile noastre, astfel ca a iesit un proiect minunat. Recomandam si multumim domnului Ionut managerul de proiect.

Cu aprecieri,
Paun Andreea
Calin Todea
Calin Todea2 ani în urmă
Total Design ne-a renovat complet un apartament cu 3 camere in București. Rezultatul a fost unul de înaltă calitate, iar serviciul pe tot parcursul lucrării a fost ireproșabil.
O echipa de profesioniști, pasionați de ceea ce fac ...” they definitely go above and beyond customer expectations “.
Mulțumim domnilor Ionuț Dedulescu și Iulian Hotar.
Soția mea și cu mine recomandam cu caldura Total Design!
Ina L
Ina L2 ani în urmă
Recomand cu incredere si mult drag firma Total Design. Am avut placerea sa colaborez cu dansii pentru renovarea totala a unui apartament. Rezultatele au fost excelente, lucrarile executate la termen si cu mult profesionalism. Comunicarea cu domnul Ionut Dedulescu, managerul de proiect a fost excelenta. Dansul a trimis poze, si am discutat detalii prin video chat, avand in vedere ca eu nu am fost in localitate in timpul renovarilor. De aceea recomand celor care doresc o firma de incredere si profesionista. Dansii mi-au dat si idei de amenajare interioara deci e o firma hibrid, care executa si lucrari de renovari dar au si aptitudini de design interior, ceea ce e foarte rar de gasit in Romania. Ceea ce mi-a placut foarte mult in aceasta colaborare a fost atentia la detalii si realizarea proiectului exact cum ne-am inteles, fara greseli, fara sa uite ceva esential, si fara nervi. In plus, ca dovada a calitatii, firma Total Design ofera garantie 12 luni dupa terminarea lucrarilor. O experienta rara, de care imi voi aminti cu placere. Dar va veti convinge singuri, daca va decideti sa colaborati cu dansii.

I wholeheartedly recommend Total Design of Bucharest if you are looking to remodel an apartment or house or in case you decide to buy real estate in Bucharest that needs to be improved, even if you are not in the country. Their staff is extremely professional, multidisciplinary and can give you advice and help up to the turn key stage of your apartment or house. I myself just finished a big remodeling project with them and I am extremely satisfied and pleased with the results. In my case, we communicated long distance, via whattsup and video chat and everything turned out perfectly and on time. The project manager Ionut Dedulescu is a great communicator, very creative and experienced, explains every step clearly and send me photos and videos, documenting every step of the remodeling. Mr. Dedulescu is a stellar project manager and you would be lucky to have him supervise the remodeling works for you. I sure was. In brief, I highly recommend as it is very difficult to find a trustworthy remodeling company in Bucharest these days.
Kevin Amenajari Brasov
Kevin Amenajari Brasov2 ani în urmă
Ne arătăm aprecierea pentru firma Total Design din București cu care am realizat nenumărate proiecte de renovare/amenajare case, apartamente, spații birouri, spații comerciale și suntem recunoscători pentru rezultatele obținute împreună.

Cu siguranță vom menține colaborarea și pentru proiecte viitoare, pentru a păstra în continuare un status ridicat pentru clienți noștri din Brașov sau Râșnov.

Cu respect,
Kevin Imobiliare Brașov
Locații recomandate