/Bucuresti/Firma de constructii

Luxten Lighting Company

Strada Parângului 76, București, România

Luxten Lighting Company
Firma de constructii
3.8
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2GX+9P București, România
+40 21 668 8826
luxten.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–15
Marți: 12–15
Mirecuri: 12–15
Joi: 12–15
Vineri: 12–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Turcu
Alina Turcu2 ani în urmă
O săptămână fără iluminat pe alee, după mai multe telefoane și sesizari!
Cristian Ionescu
Cristian Ionescu4 ani în urmă
Iluminat slab, de proasta calitate si putin. Daca pica lumina pe strada trebuie sa ne asiguram pentru urmatoarele cateva saptamani de intuneric, pentru ca mai repede de atat nu sau miscat niciodata.
ADY ALEXANDRU
ADY ALEXANDRU4 ani în urmă
Sunt incantat de departamentul reclamatii,sesizari. Se misca destul de repede si personalul foarte amabil,iti ofera multe detalii.....
Alexand Sararu
Alexand Sararu5 ani în urmă
Au trecut mai mult de 3 saptamani de când am facut nenumarate sesizari pentru un bec ars de la un stâlp de iluminat. Ziua si sesizarea. Dau vina pe Enel si declara ca sunt legati de maini si de picioare din cauza ca nu au voie sa umble la firele electrice. Asa ca s-au spalat pe maini de orice responsabilitate si intunericul ne inconjoara. Jalnic!
Adrian Ionescu
Adrian Ionescu5 ani în urmă
Luxten Lighting Company, Strada Parângului 76, București este Luxten Lighting Company este o companie cu capital romanesc 100% si sunt in continua crestere. Am apelat pentru cateva sfaturi. Sunt profesionisti si de treaba.
Niculaie Apostu
Niculaie Apostu5 ani în urmă
Multumesc Luxten pentru operativitatea cu care ati rezolvat sesizarea din 05/07/2018. Dimineata am facut sesizarea si la pranz problema era rezolvata. Asa trebuie sa lucreze o companie care deserveste locuitori capitalei.
Marzan Dan
Marzan Dan5 ani în urmă
Au trecut 3 saptamani de când am facut sesizare pentru un bec ars de la un stâlp de iluminat si nici macar sa raspunda la sesizari nu se sinchisesc.
Daniela Daniela
Daniela Daniela2 ani în urmă
Departe.
E- n Bucureștii noi.
Troleibuz 86, (chiar și autobuzul 105) de la Gara de Nord le iau eu, dvs vă orientați cum vă este mai ușor de deplasat ).
Iar din stație, până la locație , mai sunt de mers pe puțin 500 m, strada fiind una lăturalnică. Tocmai în capătul străzii ( se înfundă străduța ).
Locații recomandate