/Bucuresti/Firma de constructii

Someş SRL - Calea Calarasi

Calea Călărași 147, București 030614, România

Someş SRL - Calea Calarasi
Firma de constructii
4.3
473 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4MC+5R București, România
+40 21 323 2440
somes.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Popescu
Adrian Popescu2 ani în urmă
Gamă largă de produse, calitate, dar și prețuri cam mari. Sunt ok pentru câteva produse, dar nu pentru proiecte de renovare și construit.
Coco lino
Coco lino2 ani în urmă
1 stea pentru angajați și calitatea deservirii. Ei se așteaptă la clienți care lucrează in domeniu de min 5 ani și știu absolut ce le trebuie. Nu te consultă, nu te întreabă, o experiență proastă
Liviu Vasile
Liviu Vasile2 ani în urmă
Bine aprovizionat. Un minus il reprezinta lipsa parcarii. Daca vrei sa iei mai multe produse este extrem de dificil sa gasesti un loc de parcare
Mihai Princz
Mihai Princz2 ani în urmă
Jenant si penibil, nu gasesti nici macar niste banale cuie de la un placaj de dulap, te duci cu unul la ei ca model, zic ca nu au, si ca " nu gasiti din astea in zona". Mai demult am cautat niste holzsuruburi, la fel, a trebuit sa fac ceva compromis pentru ca aprovizionarea e foarte ,foarte slaba. Nu mai zic de atitudinea vanzatoarelor, multe dar proaste. Vorbesc intre ele , parca nici nu a intrat clientul in magazin, aere de superioritate, lipsa masca inca de cand a inceput pandemia. Daca credeti ca puteti economisi un drum la Mathaus ,nu mai zic Dedeman mergand la ei , eu zic sa va mai ganditi.
Paul Stefanescu
Paul Stefanescu2 ani în urmă
Angajați/te care poartă discuții private la mobil, în mijlocul magazinului, pe speeker dat la maxim în timp ce cumpărătorii încearcă să comunice cu ceilalți vânzători. Nimeni nu avea mască. Informații și servire bune!
Ionuţ Paraschiv
Ionuţ Paraschiv2 ani în urmă
Am fost sa iau 4 saci cu nisip, pentru aceasta operatiune complexa a trebuit sa vorbesc cu 3 persoane diferite (am fost pasat de cateva ori) si apoi pentru incarcare a trebuit sa trag masina la 2 porti diferite. Unul m-a trimis la o poarta si de acolo am fost trimis la o alta poarta.
Dau numai 2 stele pentru ca nu am primit nici bon fisca, altfel dadeam doar 1 stea.
Frumos aici, nu mai vin
Adi Miu
Adi Miu4 ani în urmă
O experienta foarte faina. Un magazin complex cu privire la materialele de constructii si instalatii electrice. Personal suficient si foarte amabil. Te ajuta la tot ce este nevoie. Magazinul este pe doua etaje. Recomand acest magazin tuturor. Situat aproape de hala traian.
Cristian Constantinoiu
Cristian Constantinoiu2 ani în urmă
Produsul care era afișat în on-line nu a mai fost in magazin și astfel am bătut drumul degeaba.
Locații recomandate