/Brasov/Firma de constructii

Green Spot

Str. Zaharia Stancu 1, Brașov 500167, România

Green Spot
Firma de constructii
4.5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJF9+MG Brașov, România
+40 721 120 791
greenspot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Darie Nistor Nicolae
Darie Nistor Nicolae2 ani în urmă
Calitate maxima, oameni profesionisti cu multa experienta in spate! Recomand!
Ramona Plamada
Ramona Plamada4 ani în urmă
Adevărați profesioniști !!!! Recomand ! 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Marius Jantea
Marius Jantea5 ani în urmă
Am dorit sa apelez la serviciile firmei GreenSpot pentru a imi amenaja gradina.
Am sunat la numarul de telefon afisat pe bannerul reclamei, am discutat cu un domn, care a si venit la fata locului sa vada despre ce este vorba.
Mi-au placut foarte mult promptitudinea de care a dat dovada, si faptul ca discutia avuta pentru stabilirea ofertei a fost punctuala, fara pierderi de timp.
Mi s-a spus ca voi primi oferta dupa 5 zile, dar acest lucru nu s-a intamplat - dupa 14 zile am sunat sa intreb de oferta si mi s-a spus ca nu am primit oferta deoarece erau foarte ocupati si nu puteau sa mai ia alte comenzi.. am fost oarecum dezamagit deoarece nu am fost anuntat in prealabil de acest lucru, eventual pentru a cauta pe altcineva care sa se ocupe.
Am dat 2 stele pentru promptitudine, si pentru faptul ca mi-a placut cum a decurs discutia. In afara de aceste 2 lucruri (partial neimportante pentru scopul cu care apelasem la ei), nu as da nicio stea - nu as recomanda nimanui aceasta firma
Calin Ionita
Calin Ionita5 ani în urmă
Green Spot sunt adevarati profesionisti! Ii recomand atat pentru amenajarea spatiilor verzi, cat si pentru intretinere. Noi am fost foarte placut surprinsi de ideile de design pe care ni le-au prezentat iar rezultatul a fost cel promis!
Ana Sorin
Ana Sorin5 ani în urmă
Excelenti!
Gabriela Dima
Gabriela Dima2 ani în urmă
Recomand cu încredere!
Datorită acestor oameni super profesioniști mă pot bucura de grădina mea superbă.
Mulțumesc întregii echipe pentru implicare!
C.B Bv
C.B Bv2 ani în urmă
Foarte profesionali si amabili in acelasi timp. Incep sa am sperante in ceea ce priveste sectorul servicii in Romania. A inceput sa se schimbe. Felicitari ! Si continuati sa faceti treaba buna ! Recomand fara ezitare.
Alexandra Olaru
Alexandra Olaru2 ani în urmă
Una dintre cele mai grele decizii în construcția unei case este sa lași pe altcineva să-ți personalizeze locul în care îți vei petrece tu viața.
In cazul amenajării grădinii am făcut acest compromis și am apelat la Green Spot, deoarece nu aveam nimic habar despre plante. Pe măsură ce înaintau lucrările mi-am dat seama că a fost o decizie extraordinara... Sute de detalii se îmbinau perfect, culorile se armoniza extraordinar, munca era asidua ( cea mai ploioasa zi din an am ales-o pentru a face lucrarea) și cu toate acestea echipa era cu zâmbetul pe buze, calma și sigura pe ceea ce era de făcut.
Felicitări! M-ați făcut să-mi recapăt încrederea și în oamenii care le definesc: profesioniști, raport calitate - preț excelent, serioși, veseli și plini de entuziasm. TOATE aceste ingrediente mi-au făcut șederea în noua mea grădină o adevărată întâlnire cu natura!!!!
Locații recomandate