/Brasov/Firma de constructii

D.L. YNAD

Strada Toamnei 8, Brașov 500326, România

D.L. YNAD
Firma de constructii
3.1
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ37+8W Brașov, România
+40 744 513 800
ynad.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monica Plesca
Monica Plesca2 ani în urmă
Lipsa totala de respect fata de client,măsurători greșite,timp îndelungat pana la finalizarea lucrărilor. În concluzie colaborați cu orice alta firma ,dar OCOLIȚI aceasta firma.
Raul Cristian Cirstea
Raul Cristian Cirstea2 ani în urmă
Firma neserioasa.
Nu respecta termenii de livrare , cauzând astfel probleme si cu alti colaboratori .
Raspund la telefon când sunt solicitati dar asta nu ajuta cu nimic , dând vina pe firma din Neamt care produce termopanele pentru intârziere , neprofesionalism sau altceva .
Nu primeşti raspunsuri clare si oneste la intrebari , doar amânări peste amânări de genul " asa este in Romania " . Din fericire nu toti furnizorii de servicii sunt ca dânşii .
Nu recomand ....
P.S. sfat dezinteresat ... NU plătiți integral valoarea comenzii de la început...
Ciprian Sauca
Ciprian Sauca2 ani în urmă
Nici nu vreau să știți prin câte am trecut cu ei…Vă recomand cu drag Orice firmă care livrează Salamander. O altă regulă de ținut mine: Nu dați toți banii niciodată!
Anda Ansheen
Anda Ansheen2 ani în urmă
Mi-au facut geamurile cu 10 cm mai mici pe fiecare latura, fiindca au masurat "dimensiunile la exterior" adica cu izolatia blocului, prin urmare am 10cm de GAURA intre geam si perete, pe care i-am umplut cu polistiren cum am putut insa nu izoleaza fonic absolut deloc. Motivul lor? "Pai daca vreti sa puneti plase de tantari? Nu trebuie sa fie acoperita rama geamului cu izolatia". As fi preferat sa am liniste decat plasa de tantari... Dar ce sa mai zic dupa ce le dadusem toti banii (i-au cerut de la inceput).
Locuiesc pe un bulevard foarte circulat, unde traficul si zgomotul e infernal. In special anul acesta cu pandemia si toate sirenele care urla de dimineata pana seara.... la fiecare pe care o aud ma gandesc la firma asta si "aliniez niste sfinti" in minte. Nu-i recomand absolut deloc!
Dan Orha
Dan Orha4 ani în urmă
Am apelat la serviciile Ynad, ne-au dat cea mai buna oferta si au fost foarte prompti in montarea celor 5 geamuri termopan montate. Ne-au explicat ca datorita fluxului mare de licenti ar putea aparea interzieri dar ne vor anunta din timp. Nu a fost cazul. Bine ca am citit doar acum celalalte postari ca altfel poate nu apelam la ei, posibil ca din anumite greseli sau neintelegeri anterioare au invatat ceva si acum sunt mult mai okay, ii recomand cu drag!
Maricela Potoc
Maricela Potoc5 ani în urmă
Am semnat contractul pe 22 octombrie. Ne-au zis că vin să monteze termopanul în 3 săptămâni. Au cerut toți banii dinainte. I-am sunat de 3 ori, nici măcar programare nu au vrut să ne facă și acum ne spun că nu au expirat cele 45 de zile lucrătoare prevăzute în contract pentru executarea lucrării. Neserioși! Mai mult ne-au incurcat. Dacă ne ziceau la semnarea contractului cât va dura de fapt, alegeam alta firmă, nu mai stăteam după ei.

-----------------------------------------------------------
Actualizare 1: pe data de 4 decembrie au venit să-mi monteze geamul, dar omul trimis de ei a măsurat greșit și mi-au adus un geam prea mare! Deja era scos geamul vechi când au constatat acest lucru, așa că au pus înapoi geamul vechi în spumă(deci nu mai am posibilitatea să îl deschid) și ne-au promis că revin la sfârșitul săptămânii cu geamul bun. A trecut și sfârșitul săptămânii și weekendul, dar nu au mai venit și nici nu mai răspund la telefon. Niște neserioși și neprofesioniști!

Actualizare 2: mi-au montat geamul pe 7 ianuarie 2019. De data asta mi-au adus geamul mai mic decât trebuia(nu au respectat dimensiunile măsurate a doua oară). Nu am mai avut răbdare să mă mai cert cu ei, i-am lăsat să-l monteze așa.
Alexandru Paun
Alexandru Paun2 ani în urmă
Am colaborat de curând cu aceasta firma! Am fost foarte multumit de serviciile oferite, atat de calitate cat si de montaj!
O echipa cu adevărat profesionistă, recomand cu căldură!
Dana Balo
Dana Balo2 ani în urmă
Azi sunt 89 de zile ce când am semnat contractul ,am zis că nu merită nici o stea .Dar le am dat 5 stele ,de ce ? Am așteptat 3 luni ,dar a meritat .Geamul meu este perfect .
Locații recomandate