/Brasov/Firma de constructii

Recobol

Bulevardul Griviței 1U, Brașov 500177, România

Recobol
Firma de constructii
4.3
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MHGQ+WX Brașov, România
+40 368 414 315
recobol.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tiberiu velic
Tiberiu velic2 ani în urmă
Daca doriti sa cumpatati sanitare ptr.acoperis case .etc constructii .dati o fuga..nu uitati barbatii card sau bani.luati si doamnele ca sa aleaga produsele si culorile.
Jon Smith
Jon Smith2 ani în urmă
Atentie tuturor viitorilor clienți!!!! Sau pagubiti !!! Pentru produse nu se dau banii înapoi chiar daca a fost o gresala a angajatilor. Noroc ca mai exista alte magazin cu preturi mult mai bune. Aici marfa este exagerat de scumpa si rautatea exagerat de mare . Super sa inteleaga angajații din vanzari ca nu asa se procedeaza si banii au serie la orice magazin. Faliment plăcut la toată lumea cu asa oameni și management.
Fresh summer
Fresh summer2 ani în urmă
Îmi cer scuze tuturor celor care au chef de treaba și nu pot sa se desfășoare din cauza celor care sunt obosiți și plictisiți din nastere! Aviz angajaților care nu își fac treaba pe la oamenii ăștia prin curte!
Fresca gelato
Fresca gelato2 ani în urmă
Mai bine ar vinde gogoși cu smoala !Pierdere de timp și bani! Lipsa de profesionalism!
Roscat pan
Roscat pan2 ani în urmă
Niște laturi cu preț de altceva! Atenție nu cumpărați! Bataie de joc pe banii noștri!!!
Marius Marius
Marius Marius2 ani în urmă
Materiale de calitate. Personal amabil și pregătit pentru a-ți oferi ce eu mai bun ....mai puțin la vopsele
Mihai Barbu
Mihai Barbu5 ani în urmă
Calitate si preturi ok, personalul ar putea fi mai amabil. Daca la livrare a lipsit un bolțar (1 bucata), când am mers după 2 zile sa il iau de la ei a trebuit sa ma cățăr singur pe paletii de bolțari sa vad unde găsesc bolțari de marimea respectivă si sa il iau de acolo. Personalul din depozit nu s-a deranjat sa ma ajute..
Bogdan Morosan
Bogdan Morosan5 ani în urmă
Am cerut o oferta de polistiren si agentul, care dealtfel parea interesat sa-si gaseasca clienti, mi-a trimis-o gresita, a pus altceva decat am cerut. L-am sunat si i-am spus sa o refaca si mi-a zis sa astept o saptamana ca el e la un curs la Cluj. Bataie de joc, daca are impresia ca un client asteapta inca o saptamana se refaca el oferta.
Si nu numai atat, am cerut o oferta pentru bucati de fier fasonat, mi-au cerut nr. de tel., dar nu s-a mai obosit nimeni sa ma sune, probabil ca suma era prea mica (150-200 lei) sa se mai deranjeze.
Locații recomandate