/Braila/Firma de constructii

Brico Depot Braila 1

DN21 - Strada Principala, Nr 4 Comuna, Vărsătura 817027, România

Brico Depot Braila 1
Firma de constructii
4.2
544 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WJQ+QG Vărsătura, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Florin Buzoianu
Florin Buzoianu2 ani în urmă
La ultima vizita am observat niște preturi aberant/exagerat de mari la niște produse, gen diblurile de plastic. Ca exemplu 10 dibluri de 10x 12 costau 36Ron, deja exagerați cu explicația "sunt dibluri profesionale"
Dorra Craiu
Dorra Craiu5 ani în urmă
Cel mai tare magazin !!! Produsele ordonat expuse, curățenie, muzica plăcută, angajați super pregătiți, preturi bune comparativ cu dedeman.
Felicitări si mulțumiri lui Gigi de la faianță-gresie-parchet...Nu stiu cum se numeste departamentul... il propun la angajatul lunii pentru un bonus salarial!!
Tudorel moise
Tudorel moise2 ani în urmă
Suficiente produse cât sa găsești ce doresti. Preturi atractive, multe reduceri, promoții, nu pleci nemulțumit! Eu am gasit ce vroiam!
Ionel Cristea
Ionel Cristea2 ani în urmă
Am revenit în locație după 5ani și e ok din pct.de vedere al mărfurilor,curățenie,ordine,prmtitufine personal,dar..acum 5ani aveau i fiecare duminică,vara,o invitație la o prezentare de diverse lucrări(tâmplărie,zugrăvire,vopsire,grădinărit) informații utile pt. participanții,iar la finalul prezentării,făcut cu produsele lor(reclama la produse)primeai o atenție de participare( o pensula,șpaclu,clește,etc)...acum numai este...era util pt.companie de as face reclama la o gamă variată de produse.ok?!
Aurelian Bujoi
Aurelian Bujoi2 ani în urmă
Servicii decente produse ok
Paul Profir
Paul Profir2 ani în urmă
Lipsa totala de rspect fata de clienti! Trebuie sa descoperi pe unde se afala intrare datorita lipsei de indicatoate. Pe fiecate usa manuala fiind inscriptonat. Iesire de Urgenta. Dupa ce descoperi usa automata de intrare cate se afla opus parcarii auto.,te afli im magazin fara a deduce pe unde este intrarea propriu zisa spre produse.O descoperi dupa semnele barirei de intrate. Dupa ce ai trecut de bariera te afli practic intru-n Depozit foarte mare cu rafturi foarte inalte fara foarte multe explicatii vizibile la ce raion te afli.Spre norocul meu am intalnit pe cineva din personalul magazinului care m-a indrat spre produsul dorit. La casele de plata la fel lipsa de indicatoate,am nimerit la un birou ce se afla mult mai vizibil de cit casele de plata acestea fiind eclipsate de materiale publicitare. Preturile nu sunt foarte modice iar calitatea multo- r produse indoielnica lipsind produse de inalta calitate din domeniul constructiilor. Ca de exemplu adezivi si silicone gama Sica. Managment defectos. Am cautat un bec led de 100w si nu am gasit. Nu Recomand.
Dan S (Dan S)
Dan S (Dan S)2 ani în urmă
Brico
Am avut nevoie de doua ori de ajutor, am găsit de fiecare data un angajat promt și priceput
Dansro24
Dansro242 ani în urmă
Găsești mai tot ce vrei, bani sa fie...
Locații recomandate