/Braila/Firma de constructii

BRAUMAN HIDROINSTAL SRL

BRAUMAN HIDROINSTAL SRL
Firma de constructii
5
29 recenzii
8 comentarii
+40 756 527 285
braumanhidroinstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: 7–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corneliu Dumitriu
Corneliu Dumitriu4 ani în urmă
Veți avea surpriza unui comportament de tip european!

După furtuna din 10 februarie 2020, peretele din spatele casei mele (parter şi etaj) din Galati, cu hidroizolaţie din polistiren, a fost grav deteriorat prin desprinderea unei mari suprafeţe. Am executat reparaţia cu Firma BRAUMAN într-un timp record (lucrările propriu-zise şi finisajele) de o foarte bună calitate. Recomand această firma celor interesaţi de astfel de lucrări.
Eleganţa dialogului cu patronul firmei, eficienţa echipei de lucru şi rezultatul final mă determină să recomand: apelaţi la firma BRAUMAN şi veţi avea surpriza unui comportament de tip european.

Prof.univ.dr. Corneliu Dumitriu
Pamint Anamaria
Pamint Anamaria4 ani în urmă
Recomand colaborarea cu Dl Brauman pentru profesionalism, transparenta si implicare ! Este extraordinar sa realizezi ca o problema atat de presanta precum o hidroizolatie este tratata cu toata seriozitatea iar tu, clientul final, nu esti uitat si lasat in nepasare, cum se intampla la celelalte firme.
Camelia Paraschiv
Camelia Paraschiv4 ani în urmă
Firma profesionista care are la baza experienta necesara de a duce la capat lucrarea intr-un mod responsabil, fara a face rabat de la calitate, cu materiale si tehnici moderne.
Partenerul potrivit pentru hidroizolatii!
Nina Popa
Nina Popa4 ani în urmă
Firma profesionista,materiale calitative,lucrari bune. Cel mai important lucru dupa mine, nu este o firma care azi este si maine dispare de pe piata. Aceasta firma asigura garantia lucrarilor si practic nu doar pe hartie. Recomand.
Dumitru Ioan
Dumitru Ioan4 ani în urmă
Pentru mine BRAUMAN inseamna seriozitate, promptitudine si calitate. Sunt foarte bucuros ca am apelat la serviciile sale deoarece problema acoperisului a disparut in totalitate si acum putem sa trecem la altele.
Recomand cu incredere tuturor celor care vor sa scape de griji! 👍
Liviu Paraschiv
Liviu Paraschiv4 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea, profesioniști,materiale de cea mai buna calitate. Iar domnul Laurențiu un om deosebit care își dă tot interesul ca lucrarea sa fie foarte bine făcută.
Lucian Danciu
Lucian Danciu4 ani în urmă
Firma serioasa, care executa lucrari de calitate superioara. Va puteti baza ca nu veti avea probleme de pe urma lor! Recomand executia de hidroizolatii prin firma BRAUMAN!
Catalin Anghel
Catalin Anghel2 ani în urmă
Recomand cu incredere Brauman Hidroinstal!
Acesti baieti au dat dovada de profesionalism, calitate superioara a lucrarii, in conditii foarte grele, punctualitate si rapiditate la un pret super ok, tinand cont ca mai primise-m alte doua oferte mult mai mari, de la alte firme.
Asadar, raportand calitatea si pretul, firma este THE BEST!
Locații recomandate