/Bihor/Firma de constructii

Rivolto Cons

Strada Santăului, Oradea 410144, România

Rivolto Cons
Firma de constructii
4
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4V4R+XH Oradea, România
+40 757 059 746
rivolto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciordas Florin
Ciordas Florin2 ani în urmă
Sorin Giurgiu
Sorin Giurgiu3 ani în urmă
De cuvant,prompți,meseriasi. De recomandat fara retineri.
Ristea Gheorghe
Ristea Gheorghe4 ani în urmă
O stea este prea mult. Total dezamagit de comportamentul personalului de acolo. Nu stiu cine a fost persoana respectiva, ce functie are la Rivolto dar nu ma pot abtine din a nu povesti ce mi s-a intamplat in momentul in care am solicitat acestei persoane sa imi calculeze fierul pentru casa mea care urmeaza sa o construiesc. Mie imi este rusine sa public raspunsul dar nu pot sa fiu indiferent. A zis in felul urmator: ,, NU AM TIMP SA MA OCUP DE MIZERII DE ASTEA!! AM DE FACUT FIER PENTRU BLOCURI!!! Frumos din partea dumneavoastra stimate domn. Sa inteleg casele noastre sunt mizerii pentru dumneavoastră. O experienta total neplăcută si jignitoare la adresa mea. NU RECOMAND!!!!
PS mai fac si alții fier si nu au un comportament precum al dumneavoastră
Marius Bejan
Marius Bejan2 ani în urmă
Daca ar exista stele cu minus, ar primi --5 din partea mea, nu pentru calitatea produselor, caci nu am mai avut ocazia sa cumpar, ci pentru atitudinea posibil a aceluiasi individ (cu parere de rau nu pot scrie domn) pomenit într-un alt comentariu aici, si nu doar fata de mine, ci si fata de angajati. Un om cu un asemenea comportament fata de un client (fie el mic sau mare - eu aveam nevoie doar de 30 fire fier striat de 6 m si 25 etrieri) la ora deschiderii lasa loc muuuuultor semne de intrebare si denota un caracter mizer. O fi el dumnezeul acelei companii, dar si eu puteam fi de la Protectia Consumatorului sau de la Directia Muncii!
Felul in care mi-a vorbit si gesturile, doar pentru ca nu am comandat cu o zi inainte (ei fiind foaaaarte ocupati - dupa modelul romanesc lucrau vreo 5, altii 5 priveau) m-au dezgustat profund.
Ma mir ca mai rezista angajatii, cel putin doamna de la birou, careia ii cer scuze ca s-a ajuns la situatia jenanta in care respectivul a urcat in birou val-vartej si a facut un scandal demn de un zmeu flamand.
Consider ca nimeni nu ar trebui tratat astfel: clientii, pe de o parte, o sigura data -caci un om cu coloana vertebrala nu ar mai marge a doua oara, iar angajatii, pe de alta parte, zilnic.
Ca o comparatie, intr-o convorbire la telefon cu reprezentantul unei alte firme cu specific am fost placut surprins cand domnul s-a oferit sa-mi faca etrieri, desi ei nu vindeau!!!
Intentionez sa reclam incidentul la Protectia Consumatorului, dar poate se sesizeaza si Directia Muncii.
NU RECOMAND!!! Dimpotriva, sfatul meu este sa EVITATI, pentru a nu experimenta situatii de genul... Se pare ca incidentul nu este singular ( adica eu am crezut ca e ceva in neregula cu mine), de vreme ce si alti oameni au reclamat sau poate doar au ignorat - pe mine m-a afectat emotional toata ziua.
Sper ca oamenii sa amendeze acest tip de atitudine, iar timpul sa cearnă...
Nem Igen
Nem Igen2 ani în urmă
Ady Adrian
Ady Adrian2 ani în urmă
AddictsOfficial
AddictsOfficial2 ani în urmă
(Tradus de Google) Preturi bune

(Original)
Good prices
Roberto Mangione
Roberto Mangione2 ani în urmă
Locații recomandate