/Arges/Firma de constructii

CIPCOS MAR COMPLEX

10-12, DN67B, Pitești, România

CIPCOS MAR COMPLEX
Firma de constructii
4.3
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVW3+8R Pitești, România
+40 248 276 914
cipcosmar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai 19
Mihai 192 ani în urmă
Preturi avantajoase, o gama destul de largă de materiale de construcții...un minus: oferta aproape inexistenta la faianță iar la gresie câteva sortimente banale. Un alt minus pt magazinul de la Mioveni ar fi doamna de la primirea comenzilor care e foarte iritata și arțăgoasă....😬
Panescu Marian
Panescu Marian2 ani în urmă
Mă gândeam că această firmă, fiind privată, își selectează și gestionează cu mai mare grijă angajații, pt ca aceștia să nu fie tentați să " pună " mana!
Ionela Rusu
Ionela Rusu2 ani în urmă
Total dezinteres față de client, atitudine ostila din partea "doamnei" tinere de la recepție. Necooperanta și nepăsătoare, astfel încât sa te determine sa părăsești incinta, fără a dori sa achiziționezi ceva de la ei. Cu astfel de personal, sunt pasibili de faliment. Preturile sunt decente, dar personalul care nu are cei 7 ani de acasă, trebuie instruit în privința bunelor maniere.
George Paun
George Paun4 ani în urmă
Marfa variata însă transportul lasă de dorit, nu îți livrează marfa decât dacă o mai leagă cu alta comanda deși comanda mea era și mare ca volum și ca și valoare
Manea Iulian
Manea Iulian2 ani în urmă
Multe oferte pentru casă și grădină....
Zen zen
Zen zen2 ani în urmă
Slab la partea de cumpărături online.
Oprescu Ionut
Oprescu Ionut2 ani în urmă
Sincer pt "profesionalism" meritati mai putin de o stea. Am cumparat produse de la voi pt o terasa si am vrut si eu niste grinzi de lemn ok. Am si solicitat acest lucru expres. Am vorbit cu doamna de la vanzare cu seful de depozit si chiar cu soferul in ziua livrarii. Toti m-au asigurat ca vor fi ok. Cand au sosit erau toti strambi si cu coaja. Parca ii alesesera speciali pe cei mai urati. Am spus chestia asta soferului si dupa ce a vorbit cu persoana care mi-i vanduse aceasta a dat un raspuns genial: daca nu ii convine sa nu ii cumpere. Cu alte cuvinte total dezinteres si bataie de joc fata de un client.
Florin Nagoda
Florin Nagoda2 ani în urmă
Foarte multumit
Locații recomandate