/Arad/Firma de constructii

Recons Arad

Str. B-dul Iuliu Maniu , FN, Arad, Arad, 310107, Arad 310169, România

Recons Arad
Firma de constructii
3.2
183 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58JQ+PP Arad, România
+40 257 281 386
reconsarad.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
ELA ARDELEAN
ELA ARDELEAN2 ani în urmă
Dezastru...plini de caini, drumul ca la bunici la tara
Gabriel Ursescu
Gabriel Ursescu2 ani în urmă
Multa birocrație. Digitalizate aproape inexistentă. Parte din funcționari plictisiți de existenta lor acolo. De a o mică parte am primit informații clare și precise sau îndrumări. Restul sunt degeaba. Intuiesc o instituție unde numirile nu se fac pe meritocrație.
Laurentiu buiuc
Laurentiu buiuc4 ani în urmă
Trăim în secolul xx și cu toate acestea mai avem birocrație excesivă. Acestă firmă care se ocupă cu așa zis, administrarea locurilor de parcare din Arad, cu toate că nu face nimic pentru întreținerea lor, nici măcar nu vopsesc marcajele în parcare, doar încasează lunar chirie pe ele, au tupeul de a solicita la plata chiriei talonul mașinii și cartea de identitate. Așa că prin această evaluare a serviciilor pe care le prestează această firmă, aș dorii să informez pe cei care o administrează, că după ce ai semnat un contract, nu este normal ca de fiecare dată când clientul vine să îți plătească serviciile pentru care nu faci nimic, să-l legitimezi și să-i ceri talonul mașinii. Ar trebui să înțelegeți că, clientul, nu este obligat să vină el să plătească, poate își trimite vecinul, copilul sau soția sau plătește online și voi ce faceți, nu încasati banii sau după cum spune legea talonul mașinii trebuie să fie la conducătorul auto nu la cel care vine să vă plătească. Aceste acte, sunt conștient că trebuie să le solicitați la semnarea contractului dar nu de fiecare dată când clientul vine la dumneavoastră să vă plătească servicii pentru care nu faceți nimic. Domnilor și doamnelor, trăim într-o lume în care există xerox, fax, scaner și mail-uri, asta dacă doriți să solicitați zilnic documentele clienților și dacă nu sunteți în stare să țineți niște evidențe cu datele personale ale celor cu care semnati contracte.
Sorin RS4
Sorin RS44 ani în urmă
Niste hoti cu acte in regula, ei dau amenzi dar locuri de parcare nu sunt, deseori cand incerc sa parchez in fata casei ma invart de 5-6 ori ca nu este loc... dupa ce sa le mai platesc parcarile atunci??? Pe centru la fel, te invarti de iti vine rau... si cand mai vezi si cine iti da amenda, unu care se uita crucis, nu stii ce sa faci, sa razi sau sa plangi :)))). Daca incerci sa le gasesti sediu cu google maps, s-ar putea sa te pierzi :)). Penibili recons astia...
Paul Cosmin
Paul Cosmin4 ani în urmă
Sunt niste hingheri ai municipiului Arad. Urmaresc intentionat masinile ale caror numere de inmatriculare sunt din alt judet si le ridica... Am fost azi martorul unui asemenea eveniment! Am vazut masini de AR parcate neregulamentar...acestea nu s-au vazut...in schimb TM, BH, MM, VL....sa traiasca! Au fost primii! Rusine! Hingheri...350lei/ fraier...bravo!
Daniel Alexa
Daniel Alexa4 ani în urmă
Locație în locul în care sigur nu ajungi bine decât cu Jeep.
După ce te miri de câteva ori poate ajungi.
Prețuri mari servicii 0
Când pleci de la ei te simți ca și când pleci de la jocurile de noroc !
Te simți păcălit
Mihai
Mihai4 ani în urmă
Mizerie de licitație, dacă nu poți ajunge pierzi șansa de a parca unde locuiești, chiar daca ești dispus să dai și 1000 de lei pe parcare. Sistem defect.
Doca Bianca
Doca Bianca5 ani în urmă
Foarte proasta!!!!
Cine ne explica si noua, locatarilor din zona Aurel Vlaicu, strada Obedenaru nr 32, bl X4 ce se intampla???
Avand in vedere ca am achitat locul de parcare nr 233 si astazi m-am trezit fara gheara!!
Explicatii?? Cineva???
Aveti banii in cont si eu unde imi parchez masina???
Locații recomandate