/Alba/Firma de constructii

Montaj Acoperisuri alba - cluj

Strada Blajului 47 Alba, Sântimbru Alba 517676, România

Montaj Acoperisuri alba - cluj
Firma de constructii
5
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JMX+X5 Sântimbru, România
+40 751 780 112
acoperisuritabla.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Ioan-Lucian Marcu
Ioan-Lucian Marcu2 ani în urmă
Multumim pentru lucrarea facuta si va doresc mult succes pe viitor!
O echipa bine inchegata, capabila sa rezolve problemele aparute la locul de munca rapid si foarte bine. Oameni seriosi, punctuali si cu o inima mare.
Va multumim inca o data si aveti recomandarea mea, ori de cate ori o sa fie in discutie o treaba de genul!
Alexandra Nartea
Alexandra Nartea2 ani în urmă
Buna ziua!
De vreo 2 luni si jumătate au terminat lucrarea de reparatie hidroizolatie terasa bloc cu 6 etaje Alba Iulia. Apa ajunsese pana la et. 1.Cum ne-a spus la inceput ca mp, asa a fost la finaĺ. Multumim mult pt. lucrarea efectuata la noi cu materiale rusesti si o garantie de 10 ani d-ul Matei! Ne cerem mii de scuze pt. stiti dvs.! Recomand aceasta firma pt. seriozitate, profesionalism si calitate!
Călin Pantea
Călin Pantea2 ani în urmă
Bună ziua!
Experiența mea în ceea ce privește colaborare cu această firmă a fost următoarea:
1. Inițial, ca orice persoană care dorește să colaboreze cu o firmă în vederea executării unor lucrări de acoperiș, am fost mai reținut, deoarece se găsesc foarte greu firme seriose care să nu te lase la jumătatea lucrărilor.
2. Totul a mers foarte repede, administratorul firmei s-a deplasat la locul unde urma sa se desfășoare lucrarea, a făcut o constatare și un preț estimativ (*foarte important prețul care a fost estimativ a rămas și cel final).
3. Termenul de execuție dat de șeful de echipă a fost de 3 zile, termenul la care mi s-a cominicat ca va începe lucrarea a fost respectat (fără amânări , abureli și alte minciuni).
Pe scurt ca să concluzionez:
- firma este foarte serioasă;
- termenul de 3 zile nu a fost respectat, în sensul că au terminat într-o zi 😂( atenție peste 200 de mp + decoperat + lețuire);
- prețul a fost cel stabilit inițial (fără a mai cere 1 leu peste ceea ce s-a stabilit);
- profesionalism;
- promptitudine,
- consultanță (că doar nu toți se pricep la acoperișuri - răbdare în explicații/ nu doar să îți ia banii și să plece repede cum se practică de obicei);
- raport calitate/preț excelent;
- vă recomand cu toată încrederea tututor care doriți să apelați la această firmă;
- sunt demni de cartea recordurilor;
- felicitări întregii echipe și celui care o coordonează;
- respect.
Cu drag o să apelez la serviciile voastre!
Ana Muntean
Ana Muntean2 ani în urmă
Recomand din toată inima pe domnul Matei și echipa sa, pentru tot ce ține de acoperișuri și burlane. Deși la început am sceptici in privința lor, recunosc că ne-am înșelat. Sunt niște băieți de nota 10. Personal, am avut de pus niște burlane, lucrează foarte bine, cu materiale de calitate și la prețuri bune. Dacă aveți nevoie de asemenea servicii, nu ezitati să îi contactați, sunt cei mai buni, serioși și cu un bun simț extraordinar!!!
Loredana Muntea
Loredana Muntea2 ani în urmă
Mulțumesc din tot sufletul domnului Matei și întregii echipe pentru serviciile pe care mi le-a oferit.
Au fost o echipă harnică, cu bun simț, respectuosi si cu frica de Dumnezeu.
O sa va recomand cu drag celor care vor sa lucreze la acoperiș.
Profesionalism este cuvantul care va reprezintă. Mult succes în continuare!
Lucica Cristian
Lucica Cristian2 ani în urmă
Am avut emotii când am cautat o firma pentru schimbarea acoperisului casei mele. De cand am citit despre Viva Roof Metal SRL mi s-a parut cea mai potrivita pentru acest lucru si nu m-am înselat. Dl. Samu Pavel a acceptat sa ma ajute cu executia lucrarii chiar daca sunt foarte ocupati ( pentru care îi multumesc mult ) si m-a îndrumat în alegerea țiglei metalice de care sunt foarte multumita. In ceea ce priveste întreaga echipă apreciez la ei faptul ca sunt bine organizati, uniți, serioși, harnici, profesionaliști și din aceste calități nu poate sa rezulte decât un lucru bun. Va multumesc pentru ca acum acoperisul meu este frumos si trainic. Recomand cu caldura.
Angela Rodean
Angela Rodean2 ani în urmă
Multumim pentru lucrarea efectuată de înlocuire invelitoare veche cu tigla metalică,o echipă tînără și dinamica ,condusă de dl Samu Pavel au executat lucrarea repede si bine sper sa ramina in continuare asa uniti si sa-si îndeplinească cu proptitudine toate comenzile! Recomand echipa !
Mihai Dragomirescu
Mihai Dragomirescu2 ani în urmă
Am întâlnit o echipă minunată, bun simț și mult profesionalism...ceea ce lipsește multor echipe mai ales în acest domeniu. Termenul de începere și calculul materialelor exacte, nu a implicat modificări ulterioare, iar ceea ce am cerut spre execuție cu sfaturile lor a ieșit perfect. Le mulțumesc!
Locații recomandate