/Timis/Farmacie

Enigma

Strada Eugeniu de Savoya 7, Timișoara 300085, România

Enigma
Farmacie
4.2
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64H+JH Timișoara, România
+40 371 129 768
enigma-plant.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Larisa Mezei
Larisa Mezei4 ani în urmă
Personal amabil , gama diversa de produse , preturi ok . Succes in continuare !
Andreea is traveling
Andreea is traveling4 ani în urmă
Produse naturale
Alex Lungu
Alex Lungu5 ani în urmă
(Tradus de Google) Hei! este destul de bine: D

(Original)
Hey! it's pretty good :D
Becu Loredana Adina
Becu Loredana Adina6 ani în urmă
Personal foarte primitor, produse diverse
Sorin leuciuc
Sorin leuciuc9 ani în urmă
Un tip de comert care nu le face cinste. Am cumparat un produs - Armurariu de la Dacia Plant - cu un adaos nesimtit de mare: 75%; mai exact acest produs in alte magazine are un pret de vanzare de cca 13 lei iar la acest magazin am platit 19,30. Va recomand sa cumparati de la ei... eu nu o voi mai face, sigur. Pentru conformitate ma puteti contacta pe e-mail.
Virgil Gorcea
Virgil Gorcea2 ani în urmă
calitate, profesionalism, amabili, se ocupa de clienti cu atentie, dau comanda si te suna cand ajunge la timp.. pe romaneste. jos palaria. p.s. apreciez in special gama larga de ciaiuri, carti din domeniu nutritiei si iginienei corporale bazata pe plante naturale etc.
Nicoleta Gradea
Nicoleta Gradea2 ani în urmă
Aceasta societate/ magazin online nu merita increderea oamenilor. O experienta foarte neplacuta. In situatie de Covid pozitiv, caut ce magazin livreaza in 24 de ore. Par cei mai promitatori, ma asigur ca vor livra la Bucuresti in 24 de ore. Comand vineri la ora 9 dimineata si abia luni primesc un telefon in care mi se zice comanda dvs va pleca maine de la Timisoara, adica marti si va ajunge.... in 24 de ore! Ei livreaza medicamente nu ruj de buze! Sunt total dezamagita! Niciodata nu voi mai cadea in genul asta de manipulari de marketing.
Madalina
Madalina2 ani în urmă
Asa cum ii este si numele, acest magazin este o enigma. Este cel mai scump plafar pe care il cunosc, si cred ca nu poate fi intrecut de nimeni. Preturile sunt nesimtit de mari. Pe langa preturile absurde, este greu sa te uiti in magazin, cu 2 vanzatoare mereu cu ochii pe tine, asteptand sa pleci odata. Daca intrebari simple sunt adresate personalului, acesta se blocheaza. Raspunde greu. Ca un program de software ce nu mai are memorie ram. Se uita in gol, la tavan, si apoi poate spun: "nu stiu". Exemplu: aveti apa de trandafiri? Pauza.Pauza. Pauza. Raspuns: nu avem. Ma plimb prin plafar, si vad ca au la iesirea din magazin apa de trandafiri. Intreb: acesta ce este? Vanzatoarea se uita lung si apoi: Daa, dar acesta este cosmetic. Aveti eritritol? Raspuns: avem xylitol. Dar aveau o varianta de eritritol cu 2% stevie (le-am prezentat eu). Daca nu stiu ce produse au, sau sa recomande, care mai e rolul lor? doar de incasat banii?..Concluzie: personal ignorant, plictisit, preturi scumpe. Atasez o diferenta de pret fata de o farmacie online.
Locații recomandate