/Mures/Farmacie

Douglas

Piața Victoriei 14, Târgu Mureș 540015, România

Douglas
Farmacie
3.7
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHR5+43 Târgu Mureș, România
+40 265 266 269
douglas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Valentin Fola
Valentin Fola2 ani în urmă
Mulțumim frumos pentru cadoul minunat de Crăciun! Sărbători Fericite tuturor!
Carmen vlaicu
Carmen vlaicu2 ani în urmă
Magazin elegant și personal amabil
Sanda Trantea
Sanda Trantea2 ani în urmă
Atmosfera plăcută, personal deosebit de amabil
Adrian Adrian
Adrian Adrian4 ani în urmă
Aveți grijă cu unele angajate de la Douglas-ul din Mureș Mall. Am intrat zilele astea la Douglas să cumpăr un parfum de 100 mL care costa vreo 660 de lei, și s-a întâmplat ca tocmai în ziua aceea să fie o reducere de 40% la parfumul respectiv, prețul de ofertă de vreo 400 de lei fiind afișat lângă prețul vechi. Am luat parfumul la casă să fac plata, și o angajată, o doamnă mai corpolentă, mi-a scanat produsul și mi-a cerut 660 de lei... Desigur am întrebat care-i situația cu prețul de ofertă, și dânsa a zis că oferta era doar valabilă până în ziua de dinainte. După un minut a dispărut undeva în spatele magazinului, nu s-a mai întors, am vorbit cu o altă angajată care mi-a spus că acela era prețul de ofertă incă valabil, și în final am cumpărat parfumul la prețul redus. Angajata nesimțită, care a încercat să-mi ia banii pentru prețul original nu s-a mai întors la casa de marcat, probabil că nu mai vroia să-și arate fața după schema eșuată. În fine un mesaj lung, nu generalizez, sunt sigur că multe dintre persoanele care lucrează acolo sunt amabile, dar aveți grijă la ce oferte sunt active și să nu fiți duși de nas.
Mădălina M
Mădălina M4 ani în urmă
Femeile angajate te urmaresc (sufocandu te) de parca ai vrea sa furi ceva si nu te lasa sa te uiti linistit la produse. Cand te intreaba daca te pot ajuta cu ceva se uita "de sus", nu zambesc, sunt plictisite, ton neadecvat etc. . Imi placea magazinul, dar atitudinea lor m-a facut sa plec.
Gabriela popa
Gabriela popa4 ani în urmă
Ti se oferta multa atentie și recomandarile sunt la obiect. Recomand cu incredere.
Ilma Enikő Dácz
Ilma Enikő Dácz5 ani în urmă
Cand intri in parfumeria Douglas , parca ai fii un criminal, domnisiorele te urmaresc peste tot, intotdeauna.In fiecare data cand am intrat acolo ma-m simtit, ciudat parca ele sunt suspicioase si cred ca sunt acolo sa fur ceva. In afara cand astepti la casa. Una vorbeste cu prietena ei, cealalta este in spate, cu usa deschisa si se distreaza, rade cu voce tare. Noroc ca domnul de la securitate a vazut ca stau la casa fara ca cineva sa-si dea seama, si a chemat-o pe domnisiora din spate. Fara el poate si acum stateam pe acolo.
Anca Porav
Anca Porav2 ani în urmă
Din păcate, este extrem de neplăcut când angajatele și paznicul stau în spatele tău la un m distanta, crezând cu toții că ești un hot de temut. Eu știu că au unele produse mai scumpe, dar trebuie să ținem cont că acestea sunt asigurate, în cazul unui furt. Iar, în al doilea rând, eu cred că acei angajați fac orice ca să nu sufere tăieri de salariu.
Locații recomandate