/Ilfov/Farmacie

Cosmopolis

DNCB, Ștefăneștii de Jos 077175, România

Cosmopolis
Farmacie
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G5J9+CV Ștefăneștii de Jos, România
+40 769 222 821
cosmopolis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 11–16
Scrie o recenzie
Radu sebastian
Radu sebastian2 ani în urmă
O locație destul de ok , depinde tura care se afla la paza , dacă ești vizitator. Liniște în general
Constantin Ungureanu
Constantin Ungureanu2 ani în urmă
Ca prima impresie, mi se pare in regula. Voi face o evaluare mai complexa după ce voi petrece mai mult in acest complex!
Yanna Kent
Yanna Kent2 ani în urmă
În principiu e frumos.Exista apartmente mari sau mici, fiecare cumpăra ce își permite. Cei de la administrație sunt cam neciopliti, dar așa e în România. As da 5 stele dacă ar angaja oameni civilizați. Inclusiv la poarta e o duduie care vb urat firmelor de curierat și chiar rezidenților.
Costel Bodon
Costel Bodon2 ani în urmă
Oraș în afara orașului.
Apartamente frumoase,liniște,condiții decente.
Poziționarea locației lasă de dorit.
S Distopia
S Distopia2 ani în urmă
Iti este permis sa ai internet doar de la Vodafone mai nou. Am contract cu Telekom de cativa ani. Daca am probleme sau este o avarie, nu le este permis sa intre in complex.
Daniel Mitu
Daniel Mitu2 ani în urmă
Dupa un an de zile de cand am sesizat problema, dupa o reparatie care se pare a fi fost facuta la misto, dupa multe alte sesizari ale NEREZOLVARII problemei, ma trezesc a nu stiu cata oara cu apa in casa!! Daca nu se va remedia problema in cel mai scurt timp, ma vad nevoit sa mergem in instanta si la opc si oriunde mai este nevoie! Casa prezinta vicii ascunse, sunt efectiv furate din banii nostri materiale care ar fi trebuit bagate in constructie si nu sunt! Pentru a nu desface problema la sange si a gasi nerespectari ale proiectului, ma astept sa rezolvati problema cu plouatul cat mai rapid! Pe aceasta cale va informez si ca saptamana viitoare se pare ca nu va mai ploua, deci se poate lucra! Asta daca nu se intampla ca anul trecut cand aceasta reparatie fictiva a durat cred ca 3 saptamani! Pe langa problema cu plouatul in casa specific INCA ODATA problema parchetului, problema tocurilor usilor si problema geamului de la living, pentru care cer inlocuire in urma deteriorarii plouatului repetitiv pe el!
Astept cu nerabdare un raspuns, iar pana la rezolvarea problemelor va doresc numai zile ca ale mele, cand ma trezesc cu ploaia in casa, cu tocurile usilor sarite, cu parchet umflat, aaaa si sa nu uit de incalzirea in pardoseala care contrazice modul normal de a functiona si anume sa incalzeasca uniform, aceasta din urma incalzind doar prin anumite zone! Cum se iau banii cu doua maini la achizitia caselor, la fel ma astept si la reparatiile mentionate mai sus, cu dorinta de a fi la fel de dibace in ale constructiilor precum in luatul banilor!
Ps: As vrea sa zic ca va multumesc, dar nu pot! Sau poate pot, va multumesc ca m ati educat (cu forta ce i drept) in achizitia de locuinte! M am lasat furat de imaginea totala a proiectului fara a mai verifica in detaliu calitatea! Nu stiu daca va intereseaza dar cand voi vinde aceasta “constructie” o sa rad de fericire dar o sa si plang in acelasi timp de ceea ce vor indura si viitori proprietari (asa e cu persoanee care au constiinta si nu se vand pentru nimic).
Imi pare rau sa zic, dar toti puneti umarul la ce se intampla, chiar si cu indiferenta! Deci cu parere de rau si nu personal, dar inca odata va urez numai zile cu ploaie (IN CASA)!

Mitu Daniel
Un client total nemultumit
Paul Razvan Marinescu
Paul Razvan Marinescu2 ani în urmă
După ce că străzile sunt praf, au mai și montat dâmburi la tot pasul... Raiul service-urilor auto.
Silviu Mihailescu
Silviu Mihailescu2 ani în urmă
Uimitor...un oras intreg intr-un cartier ! Frumos, elegant si civilizat , dar din pacate locuit de mulți țărani !
Locații recomandate