/Ilfov/Farmacie

Farmacia Medisina

Str. Amurgului 29BIS, Popești-Leordeni 077160, România

Farmacia Medisina
Farmacie
4.3
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94CX+WP Popești-Leordeni, România
+40 771 439 973
farmaciamedisina.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Virgiliu Parvu
Virgiliu Parvu2 ani în urmă
Una dintre cele mai lente serviri de care am avut parte în ultima vreme. Deși era o singura persoana in farmacie iar eu am intrat al doilea și era ora 10 duminică dimineață, am stat 15-20 min să fiu servit. Preturi mari deși este in Popești!
Hand Made
Hand Made4 ani în urmă
Nu pot vorbi de personal si marfa pentru ca inca nu am intrat in legatura cu ei. Sunt la farmacie,azi 07.07 este duminica si desi au oarar de functionare atat pe site cat si la locatie de la ora 10 la ira 10:38 este inchis.
Oana Maria Popescu
Oana Maria Popescu2 ani în urmă
Personal, ma bucur ca am descoperit aceasta farmacie aproape de casa.Am fost incantata sa aflu ca in farmacie lucreaza doar farmacisti.La fiecare vizita,pe langa produse recomadate profesionist si adecvat problemei mele,am primit si sfaturi referitoare la administrare,durata,posibile efecte adverse si alte tipsuri care puteau ajuta la cresterea eficacitatii tratamentului.Am incredere in tot ceea ce imi vor recomanda si pe viitor si revin de fiecare data cu drag!
Pe aceasta cale,le si multumesc!
ReviewMan
ReviewMan2 ani în urmă
Intotdeauna serviabili, cu produse pe stoc. In cativa ani, de cand sunt in aceasta zona cred ca o singura data nu aveau un produs pe care il cautam eu, in rest daca alte farmacii nu aveau, aici sigur gaseam ceea ce cautam.
As recomanda sa il tineti deschis pe timpul noptii, deoarece singurul din zona (pe care il stiu) este pe soseaua Berceni, aproape de spitalul Bagdasar.
Raluca E
Raluca E2 ani în urmă
Aveti mare atentie la data de expirare a produselor, in special la creme!!! M-am intors in farmacie sa cer schimbarea produsului, iar farmacista a avut o reactie foarte urata!! Total neprofesionist! Mi-a lasat un gust amar. Nu mai calc pe acolo.
Cristian Trufasila
Cristian Trufasila2 ani în urmă
Personal foarte amabil si profesionist, program zilnic, foarte bine aprovizionat.
Nimic de reprosat !
Adda Diaconu
Adda Diaconu2 ani în urmă
Am găsit toate medicamentele de care am avut nevoie și pe care nu le găsisem la nicio farmacie din zona. Excelenta aprovizionare și farmaciștii foarte bine pregătiți .
X zx
X zx2 ani în urmă
Profesioniști, amabili, mereu am găsit ceea ce cautam la un pret foarte bun, probabil cel mai bun din zona. Recomand!
Locații recomandate