/Iasi/Farmacie

Ropharma

Piața Unirii nr. 3, Iași 700056, România

Ropharma
Farmacie
3.1
49 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
5H8J+W8 Iași, România
+40 232 220 549
ropharma.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Anca Van112 zile în urmă
Farmacia Rofarma Nicolina are o politică de piata.Cu toate că evit cat pot ac.farmacie de fiecare data când intru forțată de împrejurări, farmacista încearcă să mi vândă și alte medicamente înafara celor cerute de mine sau sunt trecute pe rețeta.I am spus că nu sunt compatibile cu afecțiunile mele."Și ce afecțiuni aveți mă rog?" a fost răspunsul ei.Un răspuns de vânzătoare și nu de farmacist.
Bordianu Petronela1 an în urmă
Ok. Bună ziua, caut medicamentul Brimonal. Îl pot găsi la dumv.?
Mulțumesc!,
Florentin Mihalachiuta
Florentin Mihalachiuta2 ani în urmă
Ușor de găsit și foarte aprovizionata!
Andreea Deea
Andreea Deea2 ani în urmă
Tovarasa Gradinaru, cea ce a postat recenzia, este doar o asist. de botanica la umf care e frustrata pe altii se pare! Ai uitat cand le spuneai studentilor sa nu mai miste ''hăisa'' microscopul! Rusinos comportament, madame
Romeo Gabriel
Romeo Gabriel2 ani în urmă
Sictir maxim. Aruncă hârtia cu denumirea medicamentului și îmi vorbește de sus,, Nu scrie ce conține ". Păcat că aveți o facultate și internet.
Carmen Alixandroaie
Carmen Alixandroaie2 ani în urmă
Atitudine fără respect fata de client. Pare ca sunt prea ocupați. Farmacii sunt destule, nu voi mai deranja Ropharma. Mulțumesc.
Andrei Szilagyi
Andrei Szilagyi2 ani în urmă
E ora 3 dimineață. Intru in farmacie si ii explic doamnei de la casa situatia: fetita, 2 ani, vome repetate. In mod ciudat produsele de care aveam eu nevoie nu se mai fabrica dar am nevoie de toate produsele de la oferta(cele afisate chiar la casa). In momentul in care explic ca nu am nevoie de d3 pentru copilul care vomita bila sunt jignit, tonul devine imediat agresiv si se insista si mai tare pe idea ca am nevoie de produsele cu pricina, "daca vreau sa ajut copilul". DEZGUSTATOR
P.S. Nu e prima experiență de genul, din acest motiv las reviewul asta la 3:18 dimineața...
Andrei Costan
Andrei Costan2 ani în urmă
Personal nesimtit. E a doua vizita a mea la aceasta farmacie atitudinea identica . Pe langa atitudine nu a avut nici macar bunul simt sa caute in sistem ce produs aveam nevoie , simplu si rapid ,nu are. Voi evita toate farmaciile ropharma.
Adina Catinca Gradinaru
Adina Catinca Gradinaru2 ani în urmă
Este o farmacie unde de obicei am întâlnit profesioniști, dar este mai nou o individa (îmi asum termenul lipsit de respect) care nu face cinste meseriei de farmacist. De altfel, nu e decât asistenta de farmacie, chiar și așa trebuind să aibă un pospai de pregătire. Nu mai vorbim de bun simț. Această precupeață vopsită vișină pe păr și cu halatul plesnind peste o burtă microbistă nu mi-a dat în weekend antibiotic pentru un debut zgomotos de infecție urinară, spunându-mi că mi dă doar dacă iau și probiotice. Deci nu m a condiționat medical, ci material! Ca orice precupeață de tarabă din piață. Această persoană al cărei nume nu l cunosc n are ce căuta într-o farmacie de tradiție cum este Sf Parascheva! E o rușine pentru toată echipa de acolo și e o rușine pentru noi, farmaciștii.
Ultima oară vorbea cu pacienții cu masca agățată de o ureche. Când i am cerut să poarte mască corect, m a întrebat de ce mi-e frică de Coronavirus, dacă sunt vaccinata. Asta dovedește fără echivoc lipsa crasă de cunoștințe medicale pe care chiar și un asistent ar trebui să le aibă.
Haideți să scoatem în afara meseriei de farmacist aceste elemente inculte și lipsite de pregătire!
Revin cu update. Persoana despre care vorbesc aici se numește Pasniciuc Doinita.
Simona Pulhac
Simona Pulhac2 ani în urmă
Aflati in izolare cu covid, eu sotul si bebe de 5 luni, am rugat 2 vecini varstnici sa ne ajute cu 2 retete de la farmacie. Si as aau ajuns din Tatarasi pana la Ropharma din Piata Unirii, nu au gasit sambata deschisa o farmacie in zona.

Pe una din retete scria linex, insa ea ne-a dat activit imuno sirop, activit imuno forte comprimate si hepazen. Toate acestea fac 150 ron. BANI DATI DEGEABA SI PRODUSE BAGATE PE GAT! Antibiotic reteta pentru 14 comprimate, am gasit 20 comprimate.

RUSINE CA BAGA PE GAT PRODUSELE LA PROMOTIE, OPERATOR ABALAI NADIA!

Nu răspunde nimeni la farmacie, dar lucrurile nu se opresc aici, sun la OPC. Vad ca e plin de astfel de recenzii pe aici.
Locații recomandate