/Galati/Farmacie

Farmacia DONA, Galați

Strada Brăilei 198, Galați 800402, România

Farmacia DONA, Galați
Farmacie
2.6
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C298+VX Galați, România
+40 372 407 345
farmaciiledona.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Marius Ichim
Marius Ichim2 ani în urmă
O farmacista care se crede doctor si care oferea un diagnostic altei cucoane care nu avea ce face la ora 22:30. Si deranjata tare ca am intervenit...Ca ea oferea un tratament?????. Pardon.?. Esti farmacie - vinzi ...si atat. Esti cabinet medical - oferi consultatii. ..Si urâtă farmacista aia si borcanata. Un nas in ea parca venise dupa revelion. Azi. 03 01 2022.. La unii revelionul tine 3 zile . Si cu Vasile???. Si tot asa. Dona ...esti cam praf fetita.......Aveam nevoie de medicamente pt un copil de 8 ani si nu de ifosele lui madam farmacista. Dati-o afara daca nu poate sa se limiteze doar la a vinde . Sau sa- si faca cabinet pt consultatii.....
Alina Ghenea
Alina Ghenea2 ani în urmă
Medicamente si nu chiar ieftine
Bogdan Hutu
Bogdan Hutu2 ani în urmă
Bună ziua, ieri 31.1..2021 am fost la farmacie, am septosol, doamna a agat de le raft în cutie medicamentul eu nevazand ce anume baga. Când am ajuns acasa aveam septolete. A doua zi 01.11.2021 la prima ora am revenit la farmacie pt a remedia problema, iar doamnele nu au binevoit spunând ca eu sunt vinovat pt ca trebuia sa verific punga. Rușine, chiar dacă am card nu voi mai veni la Dona

.
Mihai Ion
Mihai Ion2 ani în urmă
Greșeală sau înșelăciune?
Intru la data de 10.06.2021 în farmacia Dona, de lângă stația de autobuz din Tiglina 1 și solicit unei vânzătoare de la ghișeul din dreapta o cutie de Fervex. Aceasta ia o cutie de pe raft, o împachetează într-o punga de hârtie, plătesc și plec. Acasă, SURPRIZĂ!!! În cutie erau doar 3 plicuri de Fervex , în loc de 8 câte ar trebui să fie.
Stau și mă întreb, cum dovedesc faptul și că trebuia să desfac cutia, dar atunci unde mai este încrederea sau cinstea după caz?
Tind să cred că a fost un caz izolat, dar trebuie avută mai multa grijă pe viitor la această farmacie sau lanț de farmacii Dona.
Cristina Alexe
Cristina Alexe4 ani în urmă
Farmacia mea prefereta! Deschis NON-STOP...
Lucia-Maria Spulbet
Lucia-Maria Spulbet2 ani în urmă
Farmacia are personal amabil,cu bune aptitudini in relațiile cu clienții și prompt în rezolvatea rapidă și a cerințelor clirnțilir.Timp de așteptare ff mic la casa.(max 2 mim)
Recomand.Prețurile sunt moderate.
Nicolai Mimi
Nicolai Mimi2 ani în urmă
Prețurile sunt duble in comparație cu cele de la Catena. Farmacistele te fură pe față și își bagă bani in buzunar, niciodată nu îți oferă bon fiscal in așa fel îți pot dubla prețurile cât și buzunarul lor. NU FOLOSIȚI ACESTĂ FARMACIE ȘI NU OFERIȚI BANI CĂMATARESELOR. PROFITĂ DE FĂTUL CĂ ESTE O FARMACIE NON-STOP ȘI OAMENII AU NEVOIE.
Andreea Irimia
Andreea Irimia2 ani în urmă
Farmacia de suflet a familiei mele! Voi reveni cu placere mereu aici, ori de cite ori voi avea nevoie!
Locații recomandate