/Cluj/Farmacie

ROELIFARM

Sigma Shopping Center, Strada Republicii 109, Cluj-Napoca 400489, România

ROELIFARM
Farmacie
1.4
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH4W+J3 Cluj-Napoca, România
+40 264 450 229
roelifarm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 10–19
Scrie o recenzie
Mihnea
Mihnea2 ani în urmă
Personalul farmaciei este dezamagitor.
( incompetent si fara bun simt )
Lucian Teodosiu
Lucian Teodosiu3 ani în urmă
Farmaciste foarte arogante și lipsite de bun simt. Pe lângă faptul că nu oferă bon, nu au nici o disponibilitate să te ajute. Cea mai proastă experiență pe care am avut-o vreodată la o farmacie! Nu recomand! Prețuri exagerat de mari și personal neprofesionist.
Alex
Alex4 ani în urmă
Am platit 35 de lei pentru o crema de 50g. In farmaciile concurente aceeasi crema la 100g de grame este 21 lei. Nu recomand de loc. Agajatii sunt foarte aroganti, mai ales doamna cea invarsta cu parul cret.
Lara Me
Lara Me4 ani în urmă
Preturi ft ft mari, personal deloc amabil (in SPECIAL doamna blonda creata. doamne fereste sa o intrebi ceva, are o greata-n inima...ceva de nedescris)
Casandra Feneșan
Casandra Feneșan5 ani în urmă
Farmacista mai in varsta e foarte impertinenta si aroganta si m-a intrebat care e problema daca dureaza mult pana cauta pretul unui fond de ten. Preturile cosmeticelor nu sunt afisate nicaieri si sunt exagerat de ridicate.
SuperPisici Kagemusha
SuperPisici Kagemusha2 ani în urmă
Nici o stea nu merita! Am vrut sa schimb un dispozitiv medical. Produsul nu a fost desfacut, ambalajul e sigilat. Mi-au spus ca politica lor nu le permite sa schimbe produsele, numai daca pot sa le demonstrez cu un raport temperatura la care le-am tinut. In farmacie este foarte atent controlata temperatura. Este absurd! Le-am spus ca am tinut produsul la 20 grade, temperatura din casa, apoi le-am intrebat de mai multe ori cate grade sunt in farmacie, intrebare la care de fiecare data au evitat sa raspunda. Oare la ce temperatura stau aceste produse in depozite si la ce temperatura stau in timp ce sunt livrate de la depozit la farmacie? Personal deosebit de neplacut (mai ales farmacista bruneta, foarte aroganta si intepata), probabil nu le-a placut figura mea sau n-au avut chef sa ajute. N-am mai patit la nici o farmacie asa! Bani aruncati pe geam! Evitati aceasta farmacie! Este ultima data cand mai calc acolo! Oribil din partea voastra! In stilul asta dati faliment. Vad ca majoritatea review-urilor sunt de o stea.
Réti Ingrid
Réti Ingrid2 ani în urmă
Doamna creata este foarte aroganta. Am cautat o crema pe care nu o aveau pe stoc. Am cumpărat feva asemanator. Cand m-am intors cu spatele sa ies din magazin spunea cu voce tare ca "nu știu ce cauta și asta, nici nu stie pentru ce este crema"... M-am simțit foarte rău.
Ana-Maria C
Ana-Maria C2 ani în urmă
Preț cu aprox 60% mai mare decât pe site-ul furnizorului pt un supliment alimentar.
Locații recomandate