/Cluj/Farmacie

Dm

Calea Moților 1A, Cluj-Napoca 400001, România

Dm
Farmacie
4.4
768 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9M+GV Cluj-Napoca, România
+40 374 772 049
dm-drogeriemarkt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luminita Slabu
Luminita Slabu2 ani în urmă
Se respectă regulile de protecție. Produse variate , cosmetice in primul rand , dar si de nutriitie sau de îngrijire a casei. Gama medie a produselor , prețurile OK. Multă lume în interiorul magazinului , poate si locația ultracentrala sau ora de vârf. Personal activ , amabil , prezent
Gheorghe Belciug
Gheorghe Belciug2 ani în urmă
Super magazin de produse cosmetice deosebite.
Claudia Sumaș
Claudia Sumaș2 ani în urmă
Super magazin.Mereu gasesc tot ce am nevoie...e preferatul meu.Curat,aranjat,usor de gasit produse ,personal minunat si verifica si cardul verde...Nu toti fac!!Spor la cumparaturi.
Paula Giurgiu
Paula Giurgiu2 ani în urmă
Mereu la îndemână, de fiecare data găsesc ceea ce am nevoie, personal foarte amabil!
Maria Turcu
Maria Turcu3 ani în urmă
Am fost pt.prima dată în acest magazin și m-am descurcat greu. E înghesuit, spatiu mic între rafturi, mai erau și cărucioare cu marfă. Folosesc produse DM , eram în zonă și de aceea am rămas să cumpăr. Trebuie o altă aranjare, mai lejeră
Paul Sălăgean
Paul Sălăgean4 ani în urmă
Drogherie unde găsești cosmetice, produse casnice, produse bio și promoții accesibile.Este situată ultracentral vis a vis de primărie nu ai cum să o ratezi. Poți să ajungi cu multe autobuze până în stația de pe strada memorandumului, iar de acolo pe jos în 2-3 minute se ajunge foarte repede.
Raluca Poschin
Raluca Poschin2 ani în urmă
Preturile produselor mai mare decât in celelalte magazine dm. De asemenea, securitatea sau ce functie/satut avea persoana respectiva, a avut un comportament total neadecvat. In permanenta era langa mine, la nici un pas distanta. Inteleg ca isi face datoria, insa fata de celelelte persoane nu a manifestat un comportament similar. In primul rand mi se pare o lipsa de respect, pentru ca nu cred ca am dat dovada de un comportament suspect. Am iesit sa fac cumparaturi, nu sa fur!
Cand am facut o sesizare unui alt angajat, cu privire la comportamentul persoanei respective, mi s-a spus ca "pai acum ai demonstrat contrariul.(ca nu am furat). E normal asa ceva? Nu mi s-a mai intamplat niciodata pana acum.
Atitudinie extrem de proasta!!!
Mi P
Mi P2 ani în urmă
Angajati nesimtiti !!!! Domnul de la “Securitatea” m-a agresat verbal. Radea cu angajatii de clienti . Baiatul de la casa l-a intrebat : Da de ce nu ai scos-o afara?
De toata jena !!!!! Sa va fie rusine !!!
Locații recomandate