/Cluj/Farmacie

Ecofarmacia

Spatiu Comercial: 56B, Piața Timotei Cipariu 15, Cluj-Napoca, România

Ecofarmacia
Farmacie
3.4
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ82+X7 Cluj-Napoca, România
+40 264 592 484
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Monica Sarto
Monica Sarto2 ani în urmă
Preturi NESIMTITE! Un test covid de saliva- 30 de lei?!?!? La alte farmacii am luat cu 15 lei si chiar cu 8 lei. SERIOS?!!? CAT ADAOS COMERCIAL AVETI?!?!?
Nostradamus Nostradamus
Nostradamus Nostradamus2 ani în urmă
Preturi nesimtite. Intrebati pretul inainte de a cumpara. Ce la altii e 8 lei, aici e 21, ce in alta parte e 21, aici e 39 s.a.m.d. Prima si ultima data cand am cumparat de la ei.
Peter Pan
Peter Pan2 ani în urmă
Minusuri:

-Tocmai pentru ca e farmacie non-stop, se profita de pacientii care asteapta in sir indian dupa orele 22, avansand niste preturi cu adaos de 100% ,si mai mult in alte cazuri.

Exemplu : hepathrombin gel 300 ui care costa la alte farmacii 18 lei, aici a costat in jur de 40 lei

-dupa orele 22 nu se mai poate folosi cardul de fidelitate, din pacate pentru clienti

- unul dintre farmacisti, Silaghi cred ca scria pe ecuson, nu m-a putut ajuta in nici una din ocaziile cand am avut nevoie de sfat medical, si nici amabila nu este. Incerc sa o evit, este o domnisoara mai tanara si mai ancorata in prezent la care sper sa pic.

Plusuri:

- programul non-stop, evident
- oferta larguta de medicamente

Ar fi tare placut ca personalul sa fie amabil si serviabil. Desi inteleg nevoia de profit, cred totusi ca in unele cazuri e prea mare adaosul.
As recomanda numai in caz de urgente din pacate :(

Insa daca personalul ar fi amabil, bland si competent, zau ca si cu preturile astea mari si tot le-as trece pragul.
Gabriel bratu
Gabriel bratu2 ani în urmă
Vineri după-masă am o intervenție de urgență la stoma. Stomatogul îmi spune să iau Fromilid și mă întreabă dacă trebuie să facă rețetă. Îi spun că nu e nevoie că am până luni dimineață când îmi va da medicul de familie. M-am înșelat, îmi lipsesc 2 pastile. Vreau sa cumpăr 2 pastile de Fromilid de 500 ca să îmi ajungă până dimineața când urma să mă duc la medicul de familie pt rețetă. Fătuca îmi spune că și Stomatogul putea să îmi de-a rețetă nu doar medicul de familie. E duminică seară și o întreb dacă i se pare realist sa îl caut pe stomatolog acum. Ca-n Kafka. In final nu-mi dă fătuca Fromilid. Cred că unii dintre voi au făcut școala degeaba.
Ruth Husanu
Ruth Husanu2 ani în urmă
Am avut o experienta negativa in aceasta farmacie. Sunt clineta fidela si frecvent cand cumpar produse sunt intrebata daca am card la aceasta farmacie. In timp ce ii ceream doamnei “farmaciste” medicamentele pe care le iau in sarcina ( ea ar fi trebuit sa ma intrebe de card) i-am spus si ca am cardul, ea a refuzat sa-mi faca reducerea, pe motiv ca nu am specificat de la inceput. Am renuntat sa cumpar de aici. A fost o dovada de rea intentie.
Vint Daniel
Vint Daniel2 ani în urmă
Desi eu si sotia mea suntem clienti fideli, o farmacista a refuzat sa.i ofere sotiei reducerea de 'fidelitate' pe baza cardului. Eu personal voi evita aceasta farmacie de acum inainte.
Adrian
Adrian2 ani în urmă
NON Stop, oricând la nevoie! Dacă te apucă o criză de măsea noaptea, găsești un calmant în cel mai scurt timp!👍
Nepenthes
Nepenthes2 ani în urmă
Doamna bruneta cu ochelari nu stie la ce se folosesc medicamente banale. Esti interogat de ce iti trebuie un anumit produs si daca nu se potriveste cu cunostintele ei limitate, te ia peste picior. Ea "n-a auzit niciodata sa se foloseasca X pentru Y", chiar daca scrie pe prospect. Mi-a recomandat drajeuri (care contin zahar!) in loc de tinctura hidroalcoolica pentru probleme dentare. Noaptea mintii!
Locații recomandate