/Cluj/Farmacie

ARNICA Iris

Strada Oașului 86-90, Cluj-Napoca 400268, România

ARNICA Iris
Farmacie
3
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJW2+3W Cluj-Napoca, România
+40 364 114 836
farmacia-arnica-iris.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Livius Veres
Livius Veres2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism. Am fost sa solicit anumite produse (intr-adevar nu stiam numele exact, dar pana la urma de-asta sunteti voi pusi acolo! de aceea faceti facultatea de farmacie!) dar am fost tratat de parca as fi vrut sa fur din farmacie. In loc sa mi se raspunda frumos si sa mi se ofere solutii, am fost socat de scarba cu care am fost tratat. Rusine! Si din ce am inteles, nu sunt singurul care e tratat asa la aceasta farmacie. Probabil ar trebui sa dea de gandit conducerii farmaciei si sa ia masuri (NOTA: pana acum am mai cumparat de aici si nu am avut astfel de probleme. E posibil sa fie doar o persoana de vina pentru aceste review-uri negative)
Iris Enghis
Iris Enghis3 ani în urmă
Pentru un test de Covid am fost la farmacia Arnica si am avut neplacerea de a face 2 drumuri si 2 plati deoarece Negrea Raluca mi-a vandut intial test covid anticorpii din sange iar testul corect era cel nazal.
La farmacie intrebasem ce test trebuie facut prima oara si care detecteaza cel mai repede virusul.
Nu sunt sigura daca din inconstienta sau incompetenta mi s-a recomdat cel de sange dar pentru siguranta tuturor aceste situatii ar trebui abordate cu mai multa atentie si evident bani, nervi si timp pierdut.
Boglárka Csete
Boglárka Csete4 ani în urmă
Am comandat vaccinul Rotarix pentru bebe de 4 luni jumatate la inceputul lunii august, cu specificatia ca vom fi programati la vaccin doar in septembrie. Personalul m-a asigurat ca vor pastra in conditii recomandate in prospect pana la data cand vom fi programati la vaccin. Am sunat cu o saptamana inainte si mi-au confirmat ca este vaccinul pe stoc, insa azi cand am fost sa-l iau, nu mai era... S-a dat la un alt client😮
Pana la urma s-a gasit o doza in cealalta farmacie, insa nu mi se pare corect ca ati procedat astfel, fiind vorba de un vaccin care nu se gaseste in continuu pe piata, si care trebuie administrat la bebe intr-o perioada relativ scurta. Farmacia avea numarul meu de telefon, putea sa ma anunte ca nu mai vrea sa-l pastreze vaccinul si sa-mi ofere posibilitatea de a prelua mai repede.
Tudor Pop
Tudor Pop4 ani în urmă
Am solicitat un tip de produs (ALTRIFER JUNIOR), pentru care mi s-a emis bon. Dar unul dintre angajati mi-au inmanat produsul ATRIFER care nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Am incercat de 2 ori sa il schimb sau sa il returnez, dar acest lucru, desi eroarea angajatilor este evidenta, nu a fost posibil fara acordul sefei de farmacie, care, evident, nu era prezenta si nu a raspuns la telefon.
Iant madalina
Iant madalina4 ani în urmă
nu stiu dupa ce criterii angajati...dar se pare ca personalul vostru este ofensat daca dai ceva detalii in plus la o reteta...in seara asta 18.09.2019 d.na din farmacie a fost foarte repezita si a vorbit urat cu persoana cu care eram ...nu cred ca trebuia sa aiba un comportament artagos...daca este plictisita ...sa stea acasa...
Ioan marchis
Ioan marchis2 ani în urmă
O farmacie, in care se respecta normele impuse pentru lupta impotriva raspandirii infectiei cu CORONA Virus, personal amiabil si de real sprijin in rezolvarea problemelor medicale ale clientilor prin servirea prompta si de calitate.
Marcela Poienariu
Marcela Poienariu2 ani în urmă
Personalul este rabdator si politicos de fiecare data cand merg aici. Intrebarile pe care le pun mi se par justificate, avand in vedere ca sunt persoane care cumpara/iau medicamente dupa ureche, si iti ofera sfaturi despre administrarea lor. Plus ca am gasit aici cam tot ce cautam.
Loredana Andonie
Loredana Andonie2 ani în urmă
Cea mai urâtă experiență ever ,pe care am avut-o!!!Nu inteleg de ce după un set de intrebari puse (care bineinteles m-au făcut să imi pierd timpul si sa inteleg clar ca medicamentele sunt pe stoc) refuză să imi vândă cantitatea de medicamente cerute (având rețetă care specifică administrarea a 3/zi ),mi-au fost vândute 20 ,ca sa ce ?sa fiu obligată să ies iar din casa peste câteva zile !!!!
Locații recomandate