/Buzau/Farmacie

Farmacia DONA

Bulevardul Unirii P10, Buzău 120274, România

Farmacia DONA
Farmacie
3.5
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RW6+5H Buzău, România
+40 372 407 049
farmaciiledona.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriela Lazaroiu
Gabriela Lazaroiu2 ani în urmă
O farmacie in care personalul se dedica in totalitate pacientilor carora le calca pragul si incearca sa gaseasca rezolvari in orice situatie.
Produsele sunt variate si nu mi s-a intamplat niciodata sa caut ceva si sa nu gasesc in aceasta farmacie.
Meritati mai mult de 5* incepand de la organizare pana la personal!
Andreea Ioana
Andreea Ioana3 ani în urmă
Am cumpărat un test rapid Covid-19 incomplet. M-am întors la farmacie in 30 de min sa explic problema , angajatele mi au vorbit urat, amabilitatea le lipseste cu desavarsire , mi- au spus ca este cuvântul meu împotriva cuv.lor și chiar m au luat la misto spunându -mi ca nu am dovezi și ca trebuia sa pozez testul când l am desfăcut :)) . Nu recomand !!!!
Alex Wolf 988
Alex Wolf 9884 ani în urmă
Nu am fost atenta si doamna farmacista nu mi a dat toate medicamentele de pe reteta compensata, in plus am cumparat un probiotic o cutie intreaga (14 pastile) si cand am desfacuto avea doar 4 pastile dupa ce mi a incasat bani de 2 ori de pe card
Traian jelea
Traian jelea4 ani în urmă
Oriunde ar fi situată în orice oraș farmacia Dona își respectă renumele.cardul de fidelitate m-i se pare a fi cel mai lin de beneficii în comparație cu altele similare eliberate de alte farmacii.exista un personal aici competent și dedicat meseriei.oti obține explicații lămuritoare la toate problemele pe care le ai
Mihaela Valentina Dima
Mihaela Valentina Dima2 ani în urmă
Am intrat in multe farmacii…dar nu cred ca se poate compara gradul de serviabilitate care exista in cadrul acestei farmacii! Personal foarte competent, mereu atent la nevoile clientului! Recomand cu toata caldura! Felicitari intregii echipe!
Alexandru Nicolae Rimbet
Alexandru Nicolae Rimbet2 ani în urmă
Cea mai proastă farmacie din România, numai asistente de farmacie nesimțite și atenție de foarte multe ori nu îți dau bonul fiscal, după ce plătești se fac ca plouă și pleacă în spate
Eugenia Alina HANU Grigore
Eugenia Alina HANU Grigore2 ani în urmă
Numai de bine!
Atenție deplină pentru client, promptitudine, seriozitate! Îmi doresc să vă urmeze exemplul cât mai multe farmacii, aveți o atitudine ireproșabilă față de clienți. Gama variată de produse la preturi accesibile tuturor. Sănătate farmaciștilor, care am observat că asculta, de fiecare data , cu răbdare, problemele de sănătate ale clienților ajutandu-i cu cele mai bune sfaturi și medicamente.
Razvan Vasile
Razvan Vasile2 ani în urmă
In primul rand locatia pe maps nu este relevanta, deoarece ajungi undeva prin spatele blocurilor. Nefiind din zona a trebuit sa caut ceva farmacia. In al doilea rand programul nu este cel descris, trantindu-mi-se ghiseul in nas cu 5 min inainte de inchidere pe motiv ca nu aveam reteta fizic printata si nu mai era timp sa o trimit pe mail ul farmaciei. Reteta care in alta farmacie nu a fost necesara.
Felicitari Dona pentru angajații model. Sa tot procedati asa cu cineva care avea nevoie de medicamentul acela urgent!!
Locații recomandate