/Bucuresti/Farmacie

Bebe TEI Lacul TEI

Bulevardul Lacul Tei 62, București 061634, România

Bebe TEI Lacul TEI
Farmacie
4.4
419 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F467+2V București, România
+40 736 653 054
comenzi.bebetei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Cristina Augustin
Cristina Augustin2 ani în urmă
Am făcut o comanda online și nu am primit toate produsele deși erau plătite!!! Foarte urat din partea voastră!!!
Gabi Z
Gabi Z2 ani în urmă
Atitudinea personalului de la aceasta locatie lasă de dorit. Ar putea lucra la amabilitate si competenta. Pe langa faptul ca sunt nepoliticoase sunt si incompetente. De ex, intreb daca au deodorat bio fara aluminium de la firma X, "duduia" respectiva imi zice ca nu stie ca ea nu lucreaza la acel
departament. Daca cumva întrebi de un produs trebuie să ai grijă...ca altfel îl primești in cap. Produsele si preturile sunt bune, numai că atitudinea acestor dudui care trăiesc din vânzarea acestor produse te determina sa nu le mai treci pragul. La caserie fara multumesc fara buna ziua. Tipic romanesc..
Dana Leonte
Dana Leonte2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Aici gasiti o gama diversificata de produse la preturi foarte bune! Avand in vedere ca exista mai multe locatii in Bucuresti, este mult mai usor sa-ti procuri ce ai nevoie, fara a fi nevoit sa strabati o distanta atat de mare si parca nu mai este atat de aglomerat!
Radu Mocanu
Radu Mocanu4 ani în urmă
Un magazin de mare ajutor familiilor cu copii mici. Mic și înghesuit, compensează prin atenția angajaților care te ajuta sa termini cumpărăturile în timp record. Se simte lipsa locurilor de parcare prin blocajul creat în permanență în fața magazinului. Este deschis și în weekend, iar în cursul săptămânii parca până la ora 21.
Marian Marin
Marian Marin2 ani în urmă
Astăzi 15.02.2022 am fost într-un magazin Bebetei în căutarea unui scaun auto pentru copii, recunosc ca m-am documentat destul de mult acasă (de 3 săptămâni doar asta fac) și mare mi-a fost mirarea când am intrat în discuții cu consilierul (Andrei Ulmeanu). Pe lângă faptul ca a știut sa îmi răspundă la orice întrebare de parca ar fi citit dintr-o carte, m-a lămurit cu privire la unele detalii pe care nu le-am găsit în online (detalii de note adac, compatibilitate cu mașina, garanția fiecărui produs, ba chiar și din ce sunt făcute husele scaunelor) . Este incredibil ca un asemenea om lucrează ca și consilier si il recomand cu toata caldura tuturor celor care au nevoie ...iar dacă toți consilierii Bebetei sunt asa, atunci se explica cozile din magazinele voastre. Felicitările mele consilierului și angajatorului...pe mine m-ati câștigat!
Claudiu H
Claudiu H2 ani în urmă
Greată si aroganta, asta am inceput sa gasesc in aceasta locatie de unde cumpar de cativa anisori... cu regularitate. Si mult tupeu la dl casier ... si lipsa de bun simt.
Lipsa de educatie si de bun simt, asta am gasit aici la ultimile 2 vizite, angajati plictisiti...
Ludmila Iacubovschii
Ludmila Iacubovschii2 ani în urmă
Personalul foarte amabil! Au o gamă variată de produse și jucării, găsiți aici jucăriile Mellisa and Doug la preturile lor reale, nu dublate sau triplate așa cum le propun alte site-uri!
De fiecare dată când am fost in magazinul de pe strada Tei am avut experiențe pozitive!
Mihai Cristea
Mihai Cristea2 ani în urmă
Chiar daca au preturi mai mici decat media pe raza capitalei, sunt ghidati exclusiv de castiguri materiale, nu recomand livrarea - au niste preturi exorbitante in comparatie chiar cu eMAG marketplace (unde e o jungla)..
Locații recomandate