/Bucuresti/Farmacie

ZuzaVet

Strada Dristorului 96, București, România

ZuzaVet
Farmacie
4.6
210 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FQ+83 București, România
+40 771 107 793
zuzavet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Chris Elis Anya Cris
Chris Elis Anya Cris2 ani în urmă
Am trimis pe cineva sa cumpare o cutie de Azomed si i l-a dat fara gheata. In conditiile in care regimul acestui medicament sa fie transportat numai la rece.
Banii nu cresc in copac sa stiti si prin omitere puneti in pericol viata catelului meu.
Simona Ep
Simona Ep2 ani în urmă
Multitudine de produse pentru micuții patrupezi, personal serviabil.
Constanta Toma
Constanta Toma2 ani în urmă
multumescZuza Vet pentru comunicare,promptitudine si seriozitate.produse de calitata nu contrafacute,expediere rapida.o farmacie veterinara ffff serioasa👏👏👏👏
Rodica Doinita
Rodica Doinita2 ani în urmă
Servicii exemplare, personalul competent și politicos, mărfuri variate, proaspete și de calitate. Se vede clar dragostea pentru animăluțe 🐈🐶🐈🐶
Aron Iosif
Aron Iosif2 ani în urmă
Gama diversificata de produse si servicii veterinare la preturi accesibile. In incinta se afla deseori si un medic veterinar care a poate ajuta sa alegeti cele mai bune produse pentru nevoile animalutului vostru. Ca si aspect negativ deseori s-a intamplat ca locatia sa fie inchisa inca din jurul orei 20:00 desi programul afisat era pana la ora 21:00.
David Cristian
David Cristian2 ani în urmă
Am cerut “farmina n&d pentru pisici sterilizate” și vânzătorul voia sa-mi dea mancare de la același brand dar nu pentru sterilizate, fără sa-mi zică. Citez “pai ce, tot naturală este”. Hai pe bune? Deși magazinul e la colțul blocului nu voi mai reveni vreodată. Prefer sa mai merg 10 minute pana la următorul.
Flori Corban
Flori Corban2 ani în urmă
Doamna care a facut baie cățelușei mele a transformat-o din nou în pufoșenie alb imaculat. Totul facut cu delicatețe, răbdare și atenție. Coco the Pomeranian loves you!
Geta Dobre
Geta Dobre2 ani în urmă
Sincer, acolo am mers încă de cand cățelul meu avea o luna(acum 9 ani). Am avut si scăpări, cand am mers la pomul lăudat, respectiv, la alte nume de renume...si am fost dezamagita.....asadar, m.am intors la zuzavet! Mai nou, dna Dana este super drăguță si un frizer canin de 10+. Am cautat deseori produse pe net, care nu le găseam în magazinele mari...ei bine le.am găsit la Zuzavet, la preturi rezonabile! Sunteti cei mai buni! 10 stele!
Locații recomandate