/Arges/Farmacie

Cabinet veterinar Salvet

Com. Merisani, Arges, 117455, 117455, România

Cabinet veterinar Salvet
Farmacie
4.5
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XPCW+24 Merișani, România
+40 736 556 434
salvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lavinia Mariana Preda
Lavinia Mariana Preda2 ani în urmă
Din fericire în aceasta lume rea mai exista și îngeri păzitori. Doamna doctor de la aceasta clinica este o persoana cum rar mai gasesti in alte clinici veterinare. Tot ce face, face din dragoste pentru animale. Datorita doamnei doctor catelusa mea a fost salvata de parvoviroza. Catelusa noastra a fost preluata într-o stare grava și nu prea avea șanse maxime de supraviețuire. Insa doamna doctor a luptat pentru ea cu tot ceea ce a putut și miracolul s-a creat. În permanenta am fost informați în legătură cu starea ei, non stop am primit poze și video cu catelusa. În permanenta ni s-a răspuns la orice întrebare și ni s-a prezentat starea ei. Pentru salvarea ei doamna doctor a făcut multe sacrificii. Am simțit ca la aceasta clinica necuvântătorul nostru este pe mâini bune pentru ca pe lângă tratament a primit și foarte multa iubire. Am avut probleme și cu alte 2 cățelușe și datorita tratamentului dat de doamna doctor și ele au scăpat de cumplita boala. Va recomand cu tot sufletul aceasta clinica pentru ca aici exista oameni cu suflet, care fac aceasta meserie pt ca iubesc animalele! Nu am cuvinte sa ii mulțumesc doamnei doctor pentru toată grija, sprijinul și iubirea pe care a oferit-o cățelușelor noastre. Datorita ei acum avem 3 suflete fericite ce aleargă prin curte! Va mulțumim pentru ca ati reușit sa le dați o sansa la viata!
Bogdan Manolescu
Bogdan Manolescu2 ani în urmă
Nu merita nici o stea. Suni la numar de urgență și nu raspunde
Razvan sima
Razvan sima2 ani în urmă
Profesionalism si dragoste pentru animalute
Constantin Carp
Constantin Carp4 ani în urmă
Camere cam mici dar, curate, mobilier nou de calitate. Un design modern și plăcut. Piscina excelenta, cu apă sărată. Tratamentul balnear de foarte bună calitate. Mâncare excelenta.
Rafael Botlung
Rafael Botlung4 ani în urmă
La început de drum ! Dotarea e chiar superioara cabinetelor din oraș!
Daniel Neacsu Cristea
Daniel Neacsu Cristea2 ani în urmă
Recomand!! Doctori veterinari profesionisti și sufletiști, aparatura de ultima generație. Cu ajutorul lor, cățelul meu a fost salvat!
MARIETA ROBIBAN
MARIETA ROBIBAN2 ani în urmă
Un decor de poveste, poți consideră că ai castigat o vacanță doar intr-un weekend. Vă recomand cu mare drag.
Ion Stan
Ion Stan2 ani în urmă
Destul de ok.
Locații recomandate