/Arad/Farmacie

Lari Farm

Calea Aurel Vlaicu Z24, Arad, România

Lari Farm
Farmacie
3
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
58V4+C3 Arad, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Amvion9
Amvion92 ani în urmă
O farmacie pe care nu o recomand !!
Producătorul medicamentului specifică pe ambalajul sigilat : dacă ambalajul este deschis să nu mai fie utilizat conținutul, dar farmacistul, scoate resturile din alt ambalaj și completează cerințele din rețetă, Sunt diabetic și niciodată nu au în stoc medicamentele prescrise de medic în rețetă ... Diabetul a fost declarat boala secolului XX, deci există clienți, doamna de dincolo de masă îmi spune că : nu au pe stoc deoarece rămân cu medicamentele pe raft și se expiră ... (?) ... toate medicamentele au cel puțin 2 an de garanție. O steluță este mai mult decât destul ... !!
Emi Puscas
Emi Puscas2 ani în urmă
Îi mulțumesc doamnei farmacist (aprox 45-50 ani), care joi 19.08.21 mi-a vândut VitA POS ca înlocuitor pentru Virgan cu mențiunea că e același lucru doar că acesta are și Vitamina A în compoziție.
Virgan este un antiviral care nu are înlocuitor, VitA POS este un unguent pentru calmarea ochilor. După citirea prospectului m-am consultat cu medicul și am înțeles că în cazul meu era un fel de "apa sfințită".
Și uite așa ne pierdem încrederea în personalul farmaceutic, și trebuie un economist să se documenteze temeinic pentru a nu fi fraierit in farmacia Lari Farm din Cal. Aurel Vlaicu :(
Simina G
Simina G2 ani în urmă
Gabi Dala
Gabi Dala2 ani în urmă
Dan Cristian Dumitrascu
Dan Cristian Dumitrascu2 ani în urmă
Jalabert negru
Jalabert negru2 ani în urmă
Dani
Dani2 ani în urmă
e bine de stiut ca e deschisa si duminica la nevoie,dar are adaos mare,aceleasi produse le gasesti in alta parte mult mai ieftine,cand s-a deschis la inceput erau preturi mult mai bune.
Locații recomandate