/Vrancea/Doctor

Laurus Medical Focsani

Strada Popa Șapcă 2, Focșani 000000, România

Laurus Medical Focsani
Doctor
4.6
48 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
M5WM+25 Focșani, România
+40 237 231 888
laurusmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luci Avram337 zile în urmă





Băcan Mihaela338 zile în urmă
Tudorel Iuga
Tudorel Iuga2 ani în urmă
In urma interactiunilor cu Clinica Laurus Medical, evaluate personal la cel mai inalt grad de profesionalism, am hotarat sa impartasesc experienta mea si dvs., deoarece traim vremuri tulburi in care increderea in sistemul medical romanesc este degradata. Dragilor, va recomand cu toata inima serviciile expertilor din cadrul clinicii. Inca de la primul contact cu asistentii am fost cuprins de sentimentul urmator: " Am ajuns unde trebuie". De asemenea, echipa medicilor nu are grad de comparatie cu ce intalnim in sistemul medical de stat.
Ciobotaru rodica
Ciobotaru rodica2 ani în urmă
Multumiti de experienta in aceasta clinica. Personalul, inclusiv cel de la receptie, foarte operativ. Multumim d.nului dr Voinea Alexandru pentru profesionalism si pentru modul de comunicare cu pacientul la efectuarea unei colonoscopii.
Dana Orange
Dana Orange2 ani în urmă
Profesionalism ,punctualitate si empatie!
Trei cuvinte care caracterizează întreg personalul acestei clinici!
Mulțumiri și aprecieri în special d-rei doctor Florentina Negoiță si asistentei Leta,cum ii spun prietenii :) ,pentru grija si profesionalismul de care au dat dovada pe tot parcursul monitorizării sarcinii mele, pana la ieșirea din spital după operația de cezariana!Va mulțumesc din suflet!
Mioara Didi Ivan
Mioara Didi Ivan2 ani în urmă
Profesionalism si respect fata de pacienti.Curatenie exemplara! Personalul de la receptie operativ ,empatic si atent cu pacientii. D-l doctor de la gastroenterologie f bine pregatit din punct de vedere profesional. Multumesc!
Nicoleta Gheorghita
Nicoleta Gheorghita2 ani în urmă
Numai cuvinte de lauda pentru intreaga echipa, medici si asistenți!! Profesionisti de înaltă calitate, dedicați meseriei , dar in primul rand oameni, care știu sa te asculte și sunt pregăti sa te ajute cand ai cea mai mare nevoie!! Va mulțumesc pentru tot, va doresc multa sănătate, putere si reusite in tot ce va propuneti!!!
Mirel Soare
Mirel Soare2 ani în urmă
O clinică primitoare,curată,deschisă spre pacienți,cu personal bine pregătit și empatic. Am avut parte de servicii de calitate și de îndrumare de specialitate din partea tuturor cu care am intrat în contact. Mulțumiri speciale doamnei Leta,o profesionistă și un om de calitate!!!🤗🤗🤗
NELU GOGORITA
NELU GOGORITA2 ani în urmă
Am fost aici pentru o investigație cardiologică...
Un mediu plăcut în care ești primit cu mare interes , atenție deosebită, la detalii, informații suplimentare despre tratament etc...
Aici găsiți medici tineri, cu experiență, care inspiră, printre altele, încredere și siguranță la cote maxime.Recomand cu încredere..!
Ciorascu Adriana
Ciorascu Adriana2 ani în urmă
Personal bine pregătit profesional și amabil! Mulțumesc domnului doctor Victor Mureșanu pentru profesionalismul și seriozitatea de care dă dovadă! Recomand cu încredere clinica Laurus Medical Focsani!
Locații recomandate