/Vrancea/Doctor

Expert Medical

Strada Cuza Vodă, Focșani, România

Expert Medical
Doctor
2.3
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P53R+PC Focșani, România
+40 237 224 411
clinica-expertmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen Pasare
Carmen Pasare2 ani în urmă
Medici ok, personalul (asistentii) lasa de dorit.....un dezinteres pentru pacienti...
Mihai Munteanu
Mihai Munteanu2 ani în urmă
Sistem clasic de spital. Programare decalată cu 2 ore, cunostințele se bagă-n față, etc.
Manea Liliana
Manea Liliana2 ani în urmă
Felicitari o clinica cu personal calificat si responsabil!
Zoica Ursu
Zoica Ursu2 ani în urmă
Nu recomand. LIPSA TOTALA DE PROFESIONALISM.PERSONAL NEPREGATIT.AM FACUT CONSULT LA MEDICUL ENDOCRINOLOG CARE NU MI A ADRESAT NICI O INTREBARE.M AM PREZENTAT CONFORM PROGRAMARII LA CONTROL CU TESTUL DE OSTEOPOROZA SI ANALIZELE,MEDICUL NU ERA DE GASIT,IAR ASISTENTA CU UN COMPORTAMENT TOTAL NEPOTRIVIT MI A RECOMANDAT VITAMINA D3,SPUNANDU MI CA IMI OFERA O SCRISOARE MEDICALĂ. Nimeni nu zâmbește, te simti pe plantatie,ultimul.om.Nu esti sunat sa ti se comunice daca nu este medicuCalitatea actului medical lasa de dorit.
Bogdan Tilvaru
Bogdan Tilvaru4 ani în urmă
Alergi de la un cabinet la altul, iar orarul nu se respecta. M-au chemat la anumita ora pt o fisa medicala, iar apoi mi s-a zis ca trebuie sa vin tocmai luni, deși fusesem la timp. Asta se întâmpla joi. Alergatura și timp consumat pe banii și pe nervii mei.
Mioara Dora
Mioara Dora4 ani în urmă
Nu recomand aceasta clinica,personalul irascibil si destul de dezorganizat cu atitudine de superioritate.Pt o fisa M A I pe care o platesti in primele 5minute,trebuie sa mergi vreo 4 zile pana esti examinat la toate cabinetele,daca mai faci si naveta departe la tara te ajunge fisa pana intr o 1000 de ron si mai mult decat atat examinarea in fiecare zi dureaza vreo 4-5 ore depinde de programul medicilor care e alandala
Pr. Stefan Drimba
Pr. Stefan Drimba2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism. Am mers cu sotia la neurologie , cu bilet de trimitere de la MF, si s-au laudat ca se pot face analizele la ei precum si RMN. Insa dupa consultatie si analize Dna doctor ne-a lasat cu ochii in soare. A spus ca pt RMN poate sa ne faca legatura la Spit Militar nicidecum la ei la clinica, iar pentru rezultate analize si interpretarea lor a spus sa o sunam. Am tot sunat dar degeaba ca nu raspunde. Intr-un final am revenit la clinica si am primit de veste ca Dna Doctor este foarte ocupata si ca trebuie sa be facem alta programare
doua saptamni.
Costin gavrila
Costin gavrila2 ani în urmă
Total neserioși, medici care nu respecta programul, faci mai multe drumuri și ei te tot amână, neprofesioniști. Asistenții te cheamă de pe o zi pe alta și tot nu sunt de găsit medicii.
Locații recomandate