/Vrancea/Doctor

Cabinet Medical ORL Dr. Merchea Marioara

Strada Popa Șapcă 1, Focșani 620090, România

Cabinet Medical ORL Dr. Merchea Marioara
Doctor
4.1
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5WM+53 Focșani, România
+40 237 626 584
orlmerchea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–14
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Chi sud
Chi sud2 ani în urmă
Dezamăgitor Doamna doctor Mărioara vrea doar bani te pune pe drumuri doar ca să revii NU RECOMAND DECÂT DACĂ NU AVEȚI CE FACE CU BANII
Doru Lupascu
Doru Lupascu2 ani în urmă
Am fost in concediu acasă si din păcate fiica cea mare acuza dureri in urechi. Cu toate ca la ultimele controale medicale în Germania pediatra a zis ca e ok, aceasta avea ditamai dopurile de cerumen.
Dl. Dr. Merchea a fost super. Calm, diplomat, profi și ca să mai dau cireașa de pe tort, acesta a dat clasa și unor medici din Germania. În nici 15 minute totul a fost gata. Recomand. E un medic care a dat dovada ca te poți baza pe el.
Io Ioo
Io Ioo4 ani în urmă
Cabinetul particular al Dr. Merchea , vine în întâmpinarea pacienților cu probleme ale aparatului ORL : urechi , nas , gât , căile respiratorii superioare . Cu o reputație care nu are nevoie de alte comentarii , aici găsiți soluții la problemele specifice . În cazul când gravitatea bolii depășește posibilitățile de aici , primiți asistență în găsirea celor mai buni specialiști din domeniu . La ultimul control al unei persoane dragi , care nu mai este printre noi , doamna doctor a refuzat să primească onorariu pentru consult . Cunosc persoane din alte județe care ajung aici pentru rezolvarea problemelor .
Ghita Coman
Ghita Coman7 ani în urmă
Bataie de jos si incompetenta crasa. Mi-a luat 100 de lei intr-un minut in ciuda trimiterii medicului de familie si nu m-a tratat in niciun fel. Ultima speta. Oameni buni, ocoliti cabinetul ca e jale ce-i acolo!
Marco Fontana
Marco Fontana7 ani în urmă
Cel mai prost cabinet medical din Focșani. Am avut programare la 10 : 45 și deabea m-a primit la 12. Sa nu va duceți sunt și hoți cu bani a trebuit sa stau și sa aștept o ora și ceva pentru o visita de 10 minute și m-au luat 100 de lei. NU VA DUCEȚI!!!!!!
Anomis Herz
Anomis Herz7 ani în urmă
Eu sunt foarte multumita de calitatea si rezultatul tratamentelor. Lucrez in strainatate si aici nu suntem tratati nici pe jumate cum e la cabinet la Dna Doctor.
Iulia Ploscaru
Iulia Ploscaru7 ani în urmă
Am avut o intervenție chirurgicala de deviație de sept nazal care a mers foarte bine. Acum pot respira perfect. Mulțumesc întregii echipe!
Catalin Sirbu
Catalin Sirbu7 ani în urmă
Recomandam Cabinetul ORL Dr. Merchea. Problemele noastre au fost rezolvate in cel mai profesionist mod posibil!
Locații recomandate