/Vrancea/Doctor

Cabinet Cardiologie Dr. Miron Mariana

Strada Ștefan cel Mare nr. 19, Focșani 620076, România

Cabinet Cardiologie Dr. Miron Mariana
Doctor
4.5
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5WJ+XJ Focșani, România
+40 752 165 797
cabinet-cardiologie-dr-mironmariana.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Jijicu Gigi
Jijicu Gigi2 ani în urmă
Nu se respecta programarile! Pentru consultații esti cel mai bun prieten ca deh... iti ia bani pentru asta dar cand te intorci cu rezultatele analizelor, nu stie cum sa scape de tine ca deh... nu castiga nimic. Profund dezamagit!
Valentin Cojocaru
Valentin Cojocaru2 ani în urmă
O doctoriță ca nimeni alta! Nu am decât cuvinte de laudă! Căutam cu disperare un cabinet de cardiologie care să efectueze un EKG cu interval QTc, iar doamna doctor Miron ne-a primit fără programare, pe nepusă masă, nu o singură dată! Foarte amabilă, atât doamna doctor, cât și asistenta. Nota 20! Multă sănătate, doamnă!
Nedelcu Vasilica
Nedelcu Vasilica2 ani în urmă
Am ajuns la doamna dr. Miron in urma cu doua luni in stare critică. M-a primit imediat. mi-a facut ecografie. mi-a pus diagnostic si m-a direcționat spre spital. Daca s-ar fi întârziat punerea diagnosticului, probabil acum nu as mai fi fost in viata. Multumesc mult doamnei doctor! Datorită promtitudinii dumneaei, interesului arătat si empatiei manifestate, astăzi ma pot bucura de frumusețea fiecarei zile!
Fhv xv
Fhv xv2 ani în urmă
Am fost foarte multumit cand am ajuns in cabinetul doamnei Miron.O cardioloaga foarte amabila si draguta, care stie meserie si iti da sfaturi foarte bune in legatura cu problema ta.
Recomand cu cea mai mare caldura pe aceasta doctorita.
Nelu Goia
Nelu Goia2 ani în urmă
Eu cred cá ați greşit medicul doamna doctor Miron nu este medicul care este interesată doar de bani eu sunt în viața datorită dănsei şi îi mulțumesc toată viața cei care criticati să vă fie ruşine. Dacă se întărzie cu consultaţia la un pacient şi se decalează ora programări asta se întămplă pe motiv că doamna doctor îşi face meseria cu responsabilitate. Încă odată să vă fie ruşine celor care nu apreciaţi un medic bun şi un om cu suflet.
Maria Olteanu
Maria Olteanu2 ani în urmă
Am vazut criticile făcute ne niște persoane vaș întreba cât vă dă persoana ca să o jigniți pe doamna doctor Miron .Pentru mine doamna doctor Miron este un medic deosebit și ar fi frumos să nu mai încercați să o denigrați că nu merită .Să fă fie rusine celor care încercați .Să fiți sanatoasa doamna doctor .
Ilinca Goia
Ilinca Goia2 ani în urmă
Dr Miron o Doctoriță cardiolog extra ordinar de bună eu țin neapărat să-i mulțumesc frumos de tot ceea ce a făcut pentru mine și soțul meu .
Florina rogozeanu
Florina rogozeanu3 ani în urmă
Cea mai proasta experiența de care am avut parte vreodată in sistemul medical (privat sau public).
Locații recomandate