/Vrancea/Doctor

Fabrica De Ochelari

Strada Ana Ipătescu 2, Focșani 620040, România

Fabrica De Ochelari
Doctor
4.9
148 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
P53P+C9 Focșani, România
+40 724 456 307
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Constanța Patrascu297 zile în urmă
Recomand! Calitate, profisionalism la preturi rezonabile. Ne vom întoarce cu drag!
Anghel Laura Cătălina1 an în urmă
Profesioniști cu adevărat nu doar vorbe
Cerasela Elena
Cerasela Elena2 ani în urmă
Recomand tuturor acest centru de optica , deoarece aici am intalnit seriozitate maximă, corectitudine, etică profesională, răbdare maxima si multa atentie în efectuarea consultului..
Tot aici am gasit o selecție uriașă , de foarte bun gust, de ochelari pentru vedere, precum și alte categorii, ochelari de soare, sau protectie , de o calitate excelentă și la prețuri accesibile, de fapt pentru toate buzunarele, raportat calitate - pret.
Mulțumesc Optic Metropolitan DM pentru experiența plăcută si profesionalism!
Cand aveti nevoie nu ezitati sa i contactati, chiar veti fi multumiti!
Catalina Batrinu
Catalina Batrinu2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere totul este la superlativ:
-Programare rapida, ora de programare respectata.
- Atmosfera este una primitoare.
- Absolut toti oamenii sunt foarte calzi și amabili.
- Mi s-au oferit explicatii clare in limbaj non-medical pe care sa-l pot intelege cu privire la diagnostic.
- Esti tratat cu atentie si rabdare.

Recomand cu drag!!!
Vasile Mocanca
Vasile Mocanca2 ani în urmă
Recomand cu drag să apelați la serviciile acestui cabinet. Programările se fac foarte ușor, timp de așteptare nu există , consultul este de calitate, recomandările de asemeni și gama foarte largă de produse puse la dispoziție. Pentru mine o fost o mare surpriză că am putut apela și duminică dimineață! Era să uit, poți pleca cu ochelarii doriți în câteva minute după consult.
Mihaela parlog
Mihaela parlog2 ani în urmă
Recomand cu încredere!
Servicii și produse de calitate, modele moderne și elegante, iar ce a contat foarte mult pentru mine, a fost faptul ca am putut să-mi ridic ochelarii într-un timp foarte scurt.
Miruna Beda
Miruna Beda2 ani în urmă
O echipa de profesionisti dedicati lucrului bine facut, dar si foarte multe modele de ochelari din care sa alegi. Consult rapid si corect, iar ochelarii de asemenea vin in maxim o saptamana. Recomand!
Mocanu Fanica
Mocanu Fanica2 ani în urmă
Sunt purtătoare de ochelari de ani buni.Sunt' " clienta" în această locație și la acești adevărați profesioniști, unde de fiecare data am fost întâmpinata cu mult respect, amabilitate, rabdare și nu în ultimul rand cu profesionalism, ceea ce s-a concretizat de fiecare data într-o pereche de ochelari conform prescripție medicale dar și aportului prețios al D-lui DAN RADULESCU , in prezentarea și alegerea optima a lentilelor potrivit specificului nevoilor mele și bineînțeles corelat cu posibilitățile financiare.REZULTAT: O PERECHE DE OCHELARI ( aproape și distanta), cu care vad PERFECT!! De remarcat aici și varietatea OFERTEI DE RAME pt toate buzunarele!! Bineinteles ca mi-am achiziționat și rame, după o alegere minuțioasă cu dl Rădulescu care m-a sfătuit in consecinta. CONCLUZIE: RECOMAND CU TOATA INCREDEREA , FARA RETINERI ACESTI PROFESIONISTI!! PRETURI BUNE, o ECHIPA DE OAMENI CORECTI ,CEEA CE CU GREU MAI GASIM IN ZILELE NOASTRE!
Dan Mircea
Dan Mircea2 ani în urmă
Profesionalism este cuvântul cu care pot să descriu această companie, tehnică de ultimă generație și prețuri pentru toate buzunarele. Mulțumesc Optic Metropolitan DM pentru experiența plăcută.
Recomand cu încredere această optică medicală!
Raluca Mîndroiu
Raluca Mîndroiu2 ani în urmă
Sunt atât de mulțumită! Nu am întâlnit nicăieri un personal atât de plăcut, atât de amabil(in ziua de astăzi este foarte greu sa găsesc oameni care sa empatizeze cu “clientii”); un doctor super plăcut și dedicat, dar doamnele, cele doua doamne atât de simpatice și prietenoase, tratează totul cu răbdare si profesionalism. Despre produs pot spune ca este fix ceea ce mi-am dorit și ceea ce chiar aveau nevoie ochii mei, au o gama foarte larga de produse, care mai de care, potrivite pentru toate tipurile de gust, zic eu. O sa ii laud pe unde o sa merg, deoarece merita! Clar, o echipa de profesioniști!
Locații recomandate