/Vrancea/Doctor

Spitalul Municipal Adjud

Bulevardul Republicii 21, Adjud 625100, România

Spitalul Municipal Adjud
Doctor
3.2
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
35RQ+R2 Adjud, România
+40 237 640 777
spitaladjud.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Nicolae Dana
Nicolae Dana2 ani în urmă
Toată stima, respectul şi recunoștință pentru întreaga echipă a secției ,,interne" condusă cu atâta profesionalism de către d-na doctor Lupaşcu! Mama mea a ajuns la dumnealor într-o stare extrem de gravă, cu destule probleme de sănătate. Profesionalismul, priceperea și dăruirea acestei minunate echipe au făcut ca starea mamei sa se îmbunătățească zi de zi, iar eu am găsit la dumnealor înțelegere şi răspunsuri la temerile mele aşa cum foarte rar mi-a fost dat să găsesc din partea unor persoane pe care nici nu le cunoșteam! Şi dacă eu azi mă pot bucura încă de mângâierile mamei mele, este datorită acestor Oameni pricepuți şi cu suflet mare! Vă mulțumesc! Dumnezeu să vă ocrotească şi să vă binecuvânteze!
Andreea Raluca
Andreea Raluca2 ani în urmă
Bună seara, cine mă ajută și pe mine cu nr lu doamna Dr. Lupascu bocovina iulia vă rog frumos 🙏
Dan zaharia
Dan zaharia2 ani în urmă
O echipa medicala excepțională , foarte bine pregătiți profesional și o curățenie exemplară .Mulțumiri in particular doamnei doctor Bunea.
Jenica Mitu
Jenica Mitu3 ani în urmă
Luni 15 martie , am chemat ambulanța pt că eu și soțul meu am făcut testul și a ieșit POZITIV. Aveam dureri groaznice, febră dar soțul era și mai rău. Reușea și avea saturație mică . Cum s-a urcat în salvare l-a băgat pe OXIGEN. La Focșani ni să spus că numai sunt locuri și am fost puțin dezamăgiți , dar am zis oriunde mai bine că acasă. Ce am descoperit aici la ADJUD ne-a lăsat fără cuvinte.....PERSONAL EXCELENT DE 5 STELE ,CURĂȚENIE SUPER, MÂNCARE BUNĂ !!!!!! NE SIMȚIM AICI CA LA STAȚIUNE...... VA MULȚUMIM MULT, MULT PT TOT!!!! FELICITĂRI!!!!!
Anisoara Vasii
Anisoara Vasii5 ani în urmă
De curând am fost operată de dr Bargu C.in sectia de ortopedie.Sunt foarte mulțumită de profesionalismul întregii echipe,un doctor excepțional,cu o atitudine ireproșabilă,la fel si dnele asistente si infirmiere.Conditii foarte bune,curatenie exemplară. Recomand cu incredere sa apelați la serviciile acestui spital.Felicitari,dle doctor,Felicitări dlelor asistente si infirmiere!
Dumitru Marian
Dumitru Marian7 ani în urmă
Cele mai proaste servicii, din Vrancea! Programul medicilor, lasa de dorit. Sunt 2 medici pe o anumite sectie. Un anestezist, care este doar de la ora 10 la ora 13. Perioada in care trebuie sa suferi pana iti vine a doua zi, in spital.
Karen Werman
Karen Werman2 ani în urmă
LAGAR DE EXTERMINARE "ATI" !
Tatal meu a fost internat 8 zile in acest LAGAR si l-am scos de la morgă intr-un sac in maieu si pampers cu ochii deschisi !
PSEUDO doctorita POTORAC a refuzat categoric sa comunice familiei "tratamentul " pe care i l-a administrat. Ati uitat juramantul sau nu l-ati facut vreodata ? Dar ce ascundeti si sunteti COMPLICI ?!?
Astept ziua cand toata clica aia va plati pentru actele lor !
Si daca comentariul meu dispare din nou o sa apara de fiecare data !
Danuciula2305@gmail.com Danuuuu
[email protected] Danuuuu2 ani în urmă
M-am dus la spital la urgente cu simptome de covid.M-au testat,analize sânge și plămâni.S-au organizat f bine...asistenta și doctorul care ne-au testat foarte ok....
Locații recomandate