/Timis/Doctor

Clinica Medicală Dr. Cioată

Strada Independenței 15, Timișoara 300425, România

Clinica Medicală Dr. Cioată
Doctor
4.1
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6QG+Q4 Timișoara, România
+40 256 244 093
drcioataioneltrifon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Banea Corina Viliana
Banea Corina Viliana2 ani în urmă
Sunt probleme cu respectarea orei de programare.
Luisa Birsanu
Luisa Birsanu2 ani în urmă
Un doctor nemaipomenit!! Îl recomand printre cei mai buni. Am avut o programare la dansu, și n-am regretat. Am plecat de la cabinet cu bucurie, si mi s-a explicat și pana la cele mai absurde întrebari. Am stat de vorba, este un domn căruia ii place omului sa explice și pe lângă asta e un bun sfătuitor.
Barbu Barbu
Barbu Barbu2 ani în urmă
Dnul doctor Ionel Cioată este cel care ne-a ajutat să primim cel mai minunat dar,pe fiul nostru Matei ,în urmă cu 11 ani.Nu vom putea niciodată să-i mulțumim îndeajuns. Este cel mai minunat, bun și credincios doctor. Îi mulțumim din suflet și ii dorim tot binele din lume.Fam.Barbu din Arad.
Florian Jurchescu
Florian Jurchescu4 ani în urmă
O clinica modernă ce nu își respecta defel clienții! Cu programare făcută aștepți peste o oră sa “îți vină” rândul. Programările sunt din 10 in 10 minute...unii intra, alții iasă un fel de Gara de Nord cu sau fără “chemare”.

Serviciile medicale nu le comentez.

Simplu, NU RECOMAND! Exista in Timisoara și alte clinici private care te respecta atât ca om cât și ca pacient!
Ruxandra Semzaconi
Ruxandra Semzaconi4 ani în urmă
Felicitari !
O clinica foarte frumoasa, curata, cu aparatura moderna, medici competenti si implicati. Nu am asteptat niciodata mai mult sa imi vina randul, programul a fost respectat..
Camelia Tatar
Camelia Tatar5 ani în urmă
Am avut cea mai negativa experienta cu aceasta clinica! Am fost chemata in cabinet dupa 50 de minute de la ora programata. Indiferent de cat de ocupat este un cabinet, asta este o dovada de lipsa de organizare si lipsa de respect fata de pacienti. Desi rezultatele analizelor mi-au fost comunicate dupa 3 zile de la receptie, am primit un diagnostic si tratament dupa 7 zile ( ceea ce mi se pare mult prea mult in cazul unei posibile afectiuni serioase). Pe parcursul celor 4 zile pana la primirea diagnosticului am fost nevoita sa dau cel putin 20 de apeluri clinicii pentru a afla statusul situatiei mele, personalul de la receptie nedandu-mi nici o indicatie sau termen. Lipsa de comunicare intre personalul de la receptie si medic caruia i-am explicat nevoia mea de a primi un tratament cat mai repede pentru ca plecam din tara si care mi-a promis un rezultat in 3 zile.
Tarifele mult prea mari in raport cu calitatea serviciilor oferite!
Andreea
Andreea5 ani în urmă
si eu am intrat dupa aproape 2 ore de asteptare de la ora programata.
dar un medic deosebit! parca a meritat toata asteptarea. E bine pregatit, informat, iesit, actual, deschis, binedispus, chiar mi-a lasat o impresie buna dupa primul consult!
Totusi, ar fi indicat sa se organizeze mai bine cu programarile...
Madalina Bruca
Madalina Bruca2 ani în urmă
O recomand cu tot dragul pe doamna doctor Foanene Georgiana, medic specialist obstetrică - ginecologie, o persoană extraordinară, amabilă care dă dovadă de mult profesionalism. Sincer, eu nu am mai întâlnit o persoană cu atâta experiență, foarte respectuoasă și explicită. Vreau să-i mulțumesc din suflet pentru dedicație, moralitate, respect, profesionalism față de pacienți, care din start transmite o stare de bine și siguranță!! Mulțumesc!! ❤️
Locații recomandate