/Timis/Doctor

CABINET CARDIOLOGIE TIMISOARA Dr. OLARIU IOAN

Bulevardul Cetății 77, Timișoara 300653, România

CABINET CARDIOLOGIE TIMISOARA Dr. OLARIU IOAN
Doctor
4.9
150 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q698+4C Timișoara, România
+40 740 384 798
dr-olariu-ioan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–11
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–11
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Felician Oana
Felician Oana2 ani în urmă
Voi fi recunoscător întreaga viață d-lui doctor Ioan Olariu! Prin profesionalismul de care a dat dovadă, dăruire și grijă față de pacient, dublate în același timp de un suflet mare, empatic și altruist, mi-a salvat viața în mai 2019.
Un om și un profesionist excepțional, al cărui pacient am rămas.
Cu mulțumirile mele pentru tot ce ați făcut și veți face mine! Felician Oană
Marinel Marinca
Marinel Marinca2 ani în urmă
Mulțumesc domnule dr. Olariu Ioan, acum doua luni mi-ați salvat mama in virstă de 85 ani , astăzi trăiește și este bine datorita profesionalismului de care a-ți dat dovadă atunci. Toată stima și respectul nostru pentru omul dincolo de profesie Dr. Olariu. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru oameni că și Dumneavoastră.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Patricia Ionela
Patricia Ionela2 ani în urmă
Domnul doctor Olariu este cu siguranta un medic foarte bun pe care noi familia il recomandam cu mare incredere!S-a ocupat si se ocupa in continuare de bunicul meu si va pot spune ca vedem si simtim ca se afla pe cele mai sigure maini!!Domnul doctor este profi pe ceea ce face!!Recomandam cu incredere profesionalismul si amabilitatea dansului!!Multumim!!
Sorin batica
Sorin batica2 ani în urmă
Cu multumiri din inima mea ,Domnului Dr.Olariu Ion,medic chirurg cardiolog,Timisoara ! Pe data de 1 martie 2020 am fost operat prin metoda coronografie prin inchetura bratului sg.reusind sa-mi rezolve doua circuite sanguine prin implantare a trei stenduri pe ambele circuite. A trecut un an si opt luni si ma simpt foarte bine,eumavand carutidele infundate pe ambele psrti si ni se puteau nicaieri pe mapamond,astfel prin coronografie simprin ocolire carotidelor s-a reusit aceasta performanta.Eu in anul 2013 facand in somn un ACV,ramanand o perioada paralizat pe partea dr.si un cheag la cap pe parte sg.si am fost internat la sectia de neurologie la Spitalul judetean Timisoara. Dupa refacere si recuperare fizica am primit o trimitere la Institutul de cardiologie Timisoara pentru verificarea arterelor carotide si verdictul a fost greu de depasit,nu se pote interveni chirurgical.Am primit tratament medical,am vandut tot la Timisoara si m-am retras la Dorohoi definitiv,dupa 45 de ani traiti la Timisoara ca solist balerin la Opera Romana Timisoreana si profesor la CNA Ion Vidu si o perioada si sef catedra coregrafie- teatru timp de 14 ani ,va multumesc Domnule Dr ION OLARIU pentru binele,talentului,si perseverenta cu care am reusit sa-mi continui viata.Adresez aceasta recenzie Dlui doctor cu stima si aprecierea mea ! Va imbratisez,de la distanta si va multumesc !
Violeta Bulgariu
Violeta Bulgariu2 ani în urmă
Un foarte bun specialist! consultatia mamei mele s- a derulat intr- un mod placut si relaxat. Dupa Medicatia prescrisa, mama se simte mai bine. Modul de organizare a consultatiei face in asa fel incat dupa ce iese pacientul din cabinet, i se mai dau explicatii in plus, cu privire la reteta prescrisa, de catre un cadru medical. Acest lucru e foarte important, intrucat, o parte din pacienti, din cauza emotiilor, sau varstei, uita instant o parte din recomandarile primite in cabinet; revenirea asupra explicatiilor, la iesirea pacientului, duce la fixarea mai buna a informatiei sau la corectarea posibilelor lucruri intelese gresit.
Carol adrian
Carol adrian2 ani în urmă
Un Doctor cu un suflet mare ,care este un înger trimis de Dumnezeu pe pământ pentru a mai da o șansă la viață unora dintre noi care ajung în mâinile lui , cu șanse minime de supraviețuire , iar el , prin profesionalism, experiență ,dăruire, inteligență, iubire față de semenii lui , prin răbdare ,prin devotamentul față de meseria lui ,un Doctor de ceasuri biologice ...adică Inimi ,care tind să se oprească, să întârzie să mai ticăie corect , atunci el cu harul lui și împreună cu colegii lui pun în aplicare ceea ce au acumulat în mulții ani de ore nedormite începând din anii Facultatii opoi din anii rezidentiatului ,din multii ani de experiență de când au devenit Doctori cu nopti nedormite pline de gărzi , din experienta acumulată din tratatea si repararea multor inimi care refuzau să mai bată ,astfel ca ne ia inima în mâinile lui și o repară, astfel că ne dă o nouă șansa la VIAȚĂ .
Mulțumesc că mi ai dat o nouă șansă la VIAȚĂ domnule Doctor de Inimi Olariu Ioan .
Cu respect Barbu Carol Adrian
Sergiu Iulian Zubcu
Sergiu Iulian Zubcu2 ani în urmă
Recomand cu mare caldura si incredere! Un Domn' Doctor empatic, cu grija mare la detalii pentru fiecare pacient in parte. Personalul de la cabinet de asemenea, raspuns in timp real, programari rapide si multa intelegere. In concluzie: profesionalism, experienta maxima in domeniul cardiologiei, aparatura de varf, respect pentru pacienti. Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine!🤗💖
Septimiu A. NICOLAS
Septimiu A. NICOLAS2 ani în urmă
Omul acesta mi-a salvat viata! Soarta a fost generoasa cu mine si acum aproape cinci ani a facut ca el sa fie in locul si la momentul potrivit, ca a poata sa o faca. De atunci am ramas sub supravegherea lui si pot sa spun ca am o viata normala, ca apropiatilor si cunoscutilor mei aproape ca nu le mai vine sa creada ca am traversat un infarct, ca "motrorasul meu" este echipat cu trei stenturi si merge foarte bine. Cu siguranta ca merita toata increderea pacientilor. Evident pentru ceea ce face ar merita mai mult de cinci stele, dar ... astea sunt limitele aplicatiei.
Locații recomandate