/Sibiu/Doctor

Dr. Monica Nicolaescu

langa First Bank, Bulevardul Corneliu Coposu nr.10, Sibiu 550245, România

Dr. Monica Nicolaescu
Doctor
4.8
187 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
Q5W5+7W Sibiu, România
+40 756 486 698
dermatologie-sibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–17
Marți: Închis
Mirecuri: 13–17
Joi: 13–17
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lili Petreus253 zile în urmă
Un medic care are rabdare, ofera explicatii pe intelesul tuturor si rezolva mereu problema. Recomand cu incredere!
Capraru Diana259 zile în urmă
Doamna doctor este foarte draguta, ofera explicatii pe intelesul tuturor. Am fost foarte multumita de tratamentul pe care mi l-a recomandat, simplu de urmat, iar rezultatele s-au observat la cateva saptamani de la inceperea lui.
Dupa 4 luni de tratament pentru acnee am scapat complet de aceasta.
Leuca Gabriela1 an în urmă
Ibrahim Andra1 an în urmă
Recomand din toata inima pe doamna doctor , din punct de vedere profesional este foarte sigura pe ea , diagnostic corect , explica cu rabdare la orice intrebare , pentru interventiile chirurgicale foloseste truse de unica folosinta
Ramona I
Ramona I2 ani în urmă
Merg de aproape 10 ani la Dna. Dr. Monica Nicolaescu, cu diferite probleme si mereu a reusit sa le rezolve pe toate cu profesionalism. Recomand tuturor!
Andreea P.
Andreea P.2 ani în urmă
O recomand din tot sufletul pe doamna doctor!
Este un medic dedicat, profesionist.
Este foarte răbdătoare, examinează foarte atent, explica diagnosticul, iar tratamentul dat funcționează mereu.
Mai greu de găsit astfel de doctori, cel puțin in Sibiu :)
Andreea Oprisor
Andreea Oprisor2 ani în urmă
A fost cea mai bună alegere să merg la cabinetul Doamnei Dr. Nicolaescu. A fost singurul medic dermatolog care a găsit soluția potrivită care să îmi vindece acneea cu care mă luptam de aproximativ 7 ani. Mereu zâmbitoare, răbdătoare și înțelegătoare. Recomand cu încredere! :)
Marian banea
Marian banea2 ani în urmă
Am fost la consultații/tratament la doamna doctor de câteva ori și de fiecare dată soluția prescrisă a funcționat perfect.
Am apreciat comunicarea excelenta cu doamna doctor, disponibilitatea, încrederea pe care o transmite.
Tecu Alexandru
Tecu Alexandru2 ani în urmă
Doamna nu are incredere in pacientii sai. I-am tot spus ca la problema mea medicala apar anumite simptomatologii, despre care nu ma credea, fiindca "nu vedea" la control. Ulterior, mi-a explicat un medic dermatolog de ce nu apareau acele simptome in anumite perioade. Initial, mi-a dat un diagnostic aberant, care mai sa ma faca sa intru in depresie, pentru ca mai apoi sa imi spuna ca m-am vindecat dupa o crema ce am folosit-o 3 zile(doar 3 zile, ca nu imi facea bine si a trebuit sa renunt la ea) si nu avea treaba cu afectiunea mea. Mai mult decat atat, se tot plangea ca exista peste 1500 de diagnostice in dermatologie, pe care ar trebui sa le stie, parerea mea, ca de aceea e medic pentru a-mi da un diagnostic CORECT, ca altfel m-as trata si singur de pe Internet. Ii dau 2 stelute, in speranta ca sunt un caz izolat.
Cristian Niculescu
Cristian Niculescu2 ani în urmă
doamna Doctor este unul din cei mai buni medici pe care îi știu din tot Sibiul. Are răbdare, cu pacienții, le examinează foarte atent simptomele, iar tratamentul dat funcționează mereu. I-aș recomanda serviciile oricui.
David Gabriel
David Gabriel2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere, pe doamna doctor! Am fost recent la ea la cabinetul! Mi.a facut o operație chirurgicală,
de care am fost foarte mulțumită și m.am simțit foarte bine dupa! Un medic deosebit, este răbdătoare cu pacienții și explică diagnosticul pe înțelesul tuturor, m.a încurajat mult și mi.a transmis starea aceia de siguranță! Un medic de nota 10! Recomand tuturor! David Elena
Gabriel gabi
Gabriel gabi2 ani în urmă
Medic excepțional. Profesionistă desăvârșită. Mi-a rezolvat întotdeauna orice probemă dermatologică...și nu numai - la care alți specialiști chiar și din străinătate nu au reușit...
Un medic exemplu de cum ar trebui să fie tratat un pacient.
RECOMAND...!!!
Locații recomandate