/Sibiu/Doctor

Gynmed

Bloc, 550068, Strada Ștrandului 20A, Sibiu, România

Gynmed
Doctor
3.4
48 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q4PP+9G Sibiu, România
+40 369 440 011
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bocan Cristina296 zile în urmă
Nu inteleg cum e posibil ca ditamai clinica, cu sute de paciente sa nu fie capabila sa lase un mesaj robot pe telefon, cum ca sunt in concediu si clinica e inchisa! Te lasa sa suni ca un prost efectiv, iti raspunde din greseala o cucoana care iti spune sa revii in alta zi pentru programare (desi nu spune motivul) si cand suni din nou, doua saptamani de zile telefonul ba este inchis, ba nu raspunde nimeni! Cum este posibil??? As lasa -10 stele pentru partea de receptie si de organizare. Am inteles ca ai programare la 4 si intri la 6, am inteles asta, insa nu inteleg cum fetele alea de la receptie cheama pacientele la consult si cand ajungi acolo, te trezesti ca nu ai programare facuta de fapt si pleci acasa. In doua ore cat am stat acolo, s-a intamplat asta cu doua paciente.Rusinosss!!!
Alex Ghiorghies
Alex Ghiorghies2 ani în urmă
Recepția lasă de dorit trebuie neapărat să se facă ceva cu acest personal incapabil să trimită un mail cu un rezultat plus că nici nu mai raspund la telefon când văd numărul care suna de 2 zile incerc sa dau de ei să îmi trimită un rezultat ba au greșit adresa de mail ba nu merge sistemul ori nu mai au chef să răspundă la telefon
Samuel Cornes
Samuel Cornes2 ani în urmă
Pentru o programare la ora 16:00 se intra când te cheama sau la ora 17:00!! Halal programare făcută degeaba 👏👏👏
Boby Ptkk
Boby Ptkk2 ani în urmă
Nu recomand aceasta clinica, stau cu sotia de 4 ore la rand . Nu respecta programarile nu respecta oamenii... stai pe la usa in 2021 4 ore ptr 10 minute cand altii creaza inteligenta artificiala... ??? Doctorul este pregatit. Restul ... 0
Dumitru Popescu
Dumitru Popescu4 ani în urmă
Lipsa totala de bun simt la această clinică! Cand vii la consultație, cat de cat respecta programarea pt ca te taxează!
Cand vii la interpretare rezultate/eventuale discuții te ignora total!!! Astepti si 3-4 ore, te cheamă printre ultimii! Deh...ai dat banii prima dată!
Ca si recomandare, sunați înainte de a merge la discutii/interpretare! Noi am plecat la drum si desi stabilisem inclusiv ora am avut inspirația să sunăm. Pe un ton ridicat ni s-a spus că venim pe răspunderea noastră pt ca pana la ora 23.00 NU ne baga nimeni in seama, deși...REPET: făcusem programare!
Mai mult, am repetat analizele in alta parte (chiar de două ori) si surpriza: in niciun caz nu erau rezultatele "proaste" ce ne-au fost comunicate, după 2 saptamani (😤😤😤) de această "clinica"!
In concluzie...DE EVITAT! NU VIZEAZA DECAT BANII LA CONSULTATIE! In rest...D-zeu cu mila!
Alexandru Munteanu-Balasa
Alexandru Munteanu-Balasa4 ani în urmă
Am fost cu sotia la aceasta clinica si ceea ce pot spune este ca nu se respecta programarile facute prealabil. O programare este facuta pentru a fi consultat la ora stabilita nu dupa cateva ore. Insa aici programarile sunt inutile fiindca tot pe baza primului venit - primului servit se merge. Acesta este modul clinicii private gynmed.
Anna Damian
Anna Damian2 ani în urmă
Eu nu recomand. Medicul foarte scurt la vorba si grabit totodata. Fiind prima sarcina aveam nevoie sa adresez intrebari d-lui dr. Chicea si sa primesc recomandari, insa mi-a taiat elanul de a mai zice ce aveam de zis. Daca exista o problema severa poate ca acorda mai multa atentie, altfel nu. Receptia nu prezinta amabilitate, iar asistenta usor aroganta.Eu am schimbat medicul, important este sa fiu eu multumita de toate serviciile primite.
Alexandru Dediu
Alexandru Dediu2 ani în urmă
Neserios. Azi suntem în data de 8.12.2020 iar programare pentru prietena mea era făcută din data de 05.11.2020 iar astazi a sunat sa spuna asa :"Domnul doctor nu mai lucrează până în 01.01.2021." Mai pe românește stai ca un prost neanunțat de nimeni si aștepți sa vezi ce va fi. NESERIOZITATE. NU RECOMAND!
Xenofon G
Xenofon G2 ani în urmă
Foarte multumit, nu inteleg cum se plang oamenii, ce conteaza personalul de la receptie? Pentru ei ai venit? Programarile daca tot spuneti ca nu se respecta este ca se doreste a se ajuta cat mai multi oameni, va e greu sa stati inca 30 de minute in plus.
Locații recomandate