/Sibiu/Doctor

Dr. Burlacu Iurie - medic pediatru

Bloc, Fundătura Brazilor 1, Sibiu 550144, România

Dr. Burlacu Iurie - medic pediatru
Doctor
3.8
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4FG+9X Sibiu, România
+40 726 331 765
pediatrusibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 13–20
Mirecuri: 13–20
Joi: 13–20
Vineri: 13–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Beauty make
Beauty make4 ani în urmă
Un medic pediatru cu o atitudine total gresita. Am ajuns la cabinetul dansului privat, cu un copil de 3 ani cu temperatura mare. Are program de la ora 13. Am ajuns mai devreme si l-am asteptat. Cand a venit, a intrat in cabinet si atat. Am batut civilizat la usa, si spre surprinderea mea, a sarit foarte revoltator strigang ca el nu consulta decat de la ora 15. Desii programul lui afisat este de la ora 13. Daca nu vrei sa lucrezi de at de la ora 15, de ce nu afisezi ora aceea.
Dar a avut unimbaj total nepotrivit. Doar am venit pentru un consult pe care il platesti. Are o afacere pana la urma pe care si-a ales-o.
Urat din partea dumneavoastra domnule doctor. Ati ales meseria doar pentru partea financiara, despre respect, e.patie, spirit civic cine sa va mai invete la varsta dumneavoastra.
Pacat ca lucrati cu copii.
Pancaricean Violeta
Pancaricean Violeta4 ani în urmă
Un medic de excepție, apreciez faptul ca iti spune în fata cât de grava este boala sau la ce te poți aștepta și cel mai important nu da antibiotic doar dacă este necesar și este pro vaccinare
Lucian Ilie
Lucian Ilie4 ani în urmă
Un medic pediatru de excepție,suntem extrem de multumiți atât noi cat și micuțul nostru.Va mulțumim!
Adi M
Adi M4 ani în urmă
Aveți grijă pe mâna cui lăsați copiii !
Panainte Andrei
Panainte Andrei5 ani în urmă
Nu stiu cum se comporta la cabinetul privat dar l-am nimerit intr-o noapte la urgente. Un om fara pic de interes, plictisit, nu te asculta...
Beata Jurgielewicz
Beata Jurgielewicz6 ani în urmă
(Tradus de Google) Doctor fabulos foarte prietenos, dar cel mai mult ne-a ajutat cu copilul nostru de 4 luni. A venit chiar mai devreme la birou, mai ales pentru noi. Am reușit să achiziționăm medicamentele necesare direct de la el și a depus eforturi speciale și a adus de la noi un aparat de inhalare de la chimist, pe deasupra că ne-a arătat cum să-l folosim. Absolut de uimitor. Nu-i putem mulțumi suficient. Asemenea medici sunt foarte rare în zilele noastre. Mențineți treaba bună dr Burlacu :)

(Original)
Fabulous doctor very friendly, but most of all he helped us with our 4-month old baby. He even came earlier to the office especially for us. We were able to purchase the needed medicines directly from him and he also made special effort and brought an inhaling machine from the chemist for us on top of all that he showed us how to use it. Absolutely amazing. We cannot thank him enough. Doctors like that are very rare nowadays. Keep up the good work dr Burlacu :)
Roxana Busoi
Roxana Busoi2 ani în urmă
Nu recomand,nu se poate numi medic un asemenea specimen.Am fost cu fetita la el la cabinet,cum spunea cineva mai jos,este total pe langa subiect,vrei sa spui ceva,vorbește peste tine,nu te asculta,consulta superficial.In plus,cere multi bani pe consultație.Sunt medici cu adevărat buni in comparatie cu acest "domn".
Ovidiu G.
Ovidiu G.2 ani în urmă
Am ajuns la o singura consultatie, cu o problema simpla: copilul racise si avea febra.

Discutia a fost total pe langa subiect iar diagnosticul ne-a speriat pe noi, ca parinti. iar pe alti pediatri i-a facut sa rada amar.

Acum, dupa mai bine de un an, este evident ca atat diagnosticul cat si tratamentul au fost complet gresite.

Nu recomand.
Locații recomandate