/Sibiu/Doctor

OK Medical recoltare Sibiu

Shopping City Sibiu, Strada Sibiului 5, Șelimbăr 557260, România

OK Medical recoltare Sibiu
Doctor
2.8
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5H9+GM Șelimbăr, România
+40 21 9677
okmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Epuran Adrian
Epuran Adrian2 ani în urmă
O echipa super eficienta si politicoasa de la inceput pana la final. Poti veni fara programare, iar eliberarea rezultatului se face pe loc pana in 15 minute. Toata lumea este disponibila sa te ajute cu orice intrebari ai avea, atat in persoana cat si pe chatul lor (unde comunicarea se face super rapid). Banuiesc ca reviewurile precedente sunt datorate aglmomeratiei la testare cauzata in trecut, desi nu vad cum cineva ar fi putut fi nepoliticos.
Sandokan Magealan
Sandokan Magealan2 ani în urmă
Va bateti joc de oameni,puneți toți incompetentii angajati pe oua,pe pzd si pe pile de kkt..d-aia merge tara asta prost din cauza unor paraziti ca voi!
Ceri imformatii la telefon si cand ajugi la baracile alea tuta de acolo îți spune altceva!
Marinela Pascu
Marinela Pascu2 ani în urmă
Ne profesionisti. Nu esti informat corect , ba din contra esti dezinformat. NU RECOMAND. Testul nu a fost trimis pre DSP si nu a fost luat in considerare.
Mihaela b
Mihaela b2 ani în urmă
Se misca repede cu testul antigen (22 August) Problema este ca testarea e facuta la misto, de abia se introduce batul in nas. E chiar mult spus ca se introduce. Se ating maxim firele de par din nas. Evident ca testul iese negativ🙄
Alina A
Alina A2 ani în urmă
Aceste stele sunt pentru Doamnele de 5 stele din echipa care Vineri 13.08.2021 la Sibiu in parcarea de la KFC au dat cea mai mare dovada de umanitate si intelegere si in ciuda oboselii evidente au testat toate persoanele care au asteptat la rand in conditiile in care programul se incheiase.Va multumesc in numele fiecaruia dintre cei care am fost ajutati si intelesi in acea seara.Respect !!!
Ok.Medical- Poate ar fi potrivit sa se deschida un al doilea punct mai ales in aceasta perioada in care inca multi calatoresc si dupa cum s-a putut vedea in acest sfarsit de saptamana exista un flux mare de persoane care se testeaza.De asemenea ca o completare,la generarea certificatului covid de retinut ca se va introduce Bucuresti la Jud.de testare nu Sibiu pentru ca altfel portalul va da eroare .
Inca o data Felicitari si Multumesc !!!
Bianca Nicoara
Bianca Nicoara2 ani în urmă
Nu recomand deloc. Personalul se mișca extrem de lent. Timpul de așteptare este de minim 2 ore. Promit ca durează 5 minute pentru fiecare pacient, dar de fapt durează minim 10-15 min. Veniți cu măcar 2 zile înainte de concediu, astfel nu aveți dubii ca nu veți primi rezultatele. Dezamagire totala !!
Alex andru
Alex andru2 ani în urmă
Centrul de testare de la Sibiu este in ultimul hal. Azi 03.05 au venit cunoștințele (sau nu, nu contează ) doamnei de la recepție, deși erau circa 100 de oameni la rand , doamna ( cu încă 2 persoane) a fost luata în fata, bătându-si joc de cei 100 de oameni care stăteau de ore în șir la rand.
Sâmbăta 01.05 tot doamnele de la centru de la recepție stigau în gura mare pe la ora 13 ca ele la ora 14 închid și vor mai lua doar 5 persoane . La ora 13: 40 ele anunțau ca fac pauza și continua testarea dupa pauza .
Bătaie de joc, nu recomand !!!!!!!!
Cristinutza2k
Cristinutza2k3 ani în urmă
Cei de la acest centru de testare NU TE INFORMEAZA ce inseamna testul ce il faci. Exemplu: testul rapid PCR (150lei) ei spun ca e 99,63% sigur, dar cand primesti rezultatul, pe foaia cu rezultatul scrie clar ca daca rezultatul e negativ trebuie efectual un test RT-PCR, deci alti 350lei aruncati catre ei. Daca te-ar informa de la inceput corect, ai alege testul corect, si nu cel rapid care e fix 0 daca iasa negativ.... NU RECOMAND!
Locații recomandate