/Sibiu/Doctor

GYNDIA - Obstetrică & Ginecologie - Dr. Valentin Voiaşciuc

Bulevardul Corneliu Coposu 10, Sibiu, România

GYNDIA - Obstetrică & Ginecologie - Dr. Valentin Voiaşciuc
Doctor
4.9
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5W5+8X Sibiu, România
+40 770 157 807
gyndia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 14–19
Mirecuri: 14–19
Joi: Închis
Vineri: 14–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Adelina Gheorghita
Mihaela Adelina Gheorghita4 ani în urmă
Un om extraordinar, un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Sunt la a doua nastere si vreau sa precizez faptul ca nu exista termen de comparatie intre primul doctor care mi.a supravegheata sarcina si dumnealui. Daca la prima sarcina am nascut si doctorul nu m.a vizitat nici macar o data, in cazul dumnealui a venit si de 3 ori intr.o zi pentru a ma consulta.
Va multumeac, aduceti onoare si cinste meseriei pe care o practicati!
Réka Barabás
Réka Barabás4 ani în urmă
Domnul Dr. Valentin Voiaşciuc este cel mai competent, profesionist şi inteligent ginecolog dintre toate. Îl recomand cu încredere tuturor femeilor care au nevoie de o atenție specială. Domnul doctor este foarte comunicativ, are darul de empatie şi este excepțional de răbdător.
Izabella Barabas
Izabella Barabas4 ani în urmă
Ca bunică pe tot parcursul sarcinii mi-am făcut griji pentru sănătatea fiicei şi al nepoțelului meu deoarece medicii de la bun început au constatat riscul maternal. Domnul Dr. Voiaşciuc ne-a sprijinit şi ne-a încurajat încontinuu. Naşterea s-a desfăşurat fără probleme. Recomand!
Mihaela Buduleci
Mihaela Buduleci4 ani în urmă
Un medic foarte calm care explica cu rabdare si vine cu solutii. Experienta si profesionalim
Andreea Marin
Andreea Marin4 ani în urmă
Recomand cu incredere! Un Dr. care se implica si se asigura ca esti bine innainte,cat si dupa nastere!
Alice Rldalice
Alice Rldalice2 ani în urmă
Faptul că nu există experienta necesara,am venit cu o problemă,iar domnul doctor nu si a dat silința deloc in a ma asculta ca am mai fost la 3 doctori inaintea dumnealui si tot acelasi rezultat mi l-au dat..in plus mi-a recomandat sa iau 1 luna de zile creme ca poate imi trece,adică sa experimenteze pe mine cand defapt exista si o alta solutie. Mi am permis sa las aceasta recenzie dupa mai mult timp pentru că,doctorul la care am fost 200km distanta mi-a spus ca tratamentul doctorului din sibiu nu imi făcea prea bine si nu avea nici o legatura cu problemele mele!
Cernea Alexandra
Cernea Alexandra2 ani în urmă
Recomand! Un domn Doctor experimentat și implicat. Personal prietenos și primitor. Cel mai bun doctor pe care l-am avut până acum și sunt foarte mulțumită.
Stefana Miklos
Stefana Miklos2 ani în urmă
Bună ziua! Eu am "nascut" prin cezariana cu domnul doctor,rar am întâlnit un om asa calm și bun in ceea ce face! Tot timpul am stiut ca sunt pe mâini bune! Tot respectul pt dvs si pt cei cu care lucrați!
Locații recomandate