/Salaj/Doctor

Spitalul Judetean

Str. Simion Bărnuțiu, Zalău, România

Spitalul Judetean
Doctor
2.7
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
53V3+95 Zalău, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Emil barz
Emil barz2 ani în urmă
Florica B
Florica B2 ani în urmă
Pentu un spilal judetean prea putine avize, oameni nu stiu ca pot utiliza asta pentru a cataloga spitalul.Sectia ginecologie mai bine zis personalul este sub toata critica .Asistentele din aceasta sectie sint dezgustatoare se poarta ca si cu animalele cu pacientele .Daca se poate lua ceva masuri contra abuzului si sa fie sanctionate ca nu sintem in epoca de piatra cu stapini si sclavi.Ele se cred invincibile si stapine .
Magic's creations
Magic's creations5 ani în urmă
Citez din întâmplarea unei cunoștințe " Joi în data de 28 Februarie 2019 , am mers la Spitalul Județean Zalău, în policlinică cu e infecție la urechea dreaptă. În politică am așteptat 3 ore la rand pentru un consult la "cu plată " la domnul doctor Mândraş. Așteptarea și întâlnirea cu domnul doctor Mândraş a fost pur și simplu traumatizantă, în timp ce așteptăm la rand auzeam zeci de jigniri adresate pacienților. În cele din urma am ajuns și eu în cabinet.. aveam în mana buletin și cardul de identitate, domnul Doctor Mândraş mi-a spus "Ce fac cu ele în mână? Vrei sa te iau de muiere?", apoi pe un ton ridicat a spus " Ia loc să te consult! " m-a bruscat când a vrut sa se uite la ureche (ureche care era infectată ,deja luam un tratament de la doctorița de familie Bunescu și la recomandarea ei am mers la un Orelist ) , moment în care m-am tras în spate de durere, moment în care domnul doctor Mândraş mi-a spus" Ce te tragi? Ca Îți dau doua palmi de intri prin perete", după au urmat diferite înjuri chiar și un "prietenos" "Sa îmi sugi pu*a!", și amenințări cu bătaia din partea domnului doctor Mândraş. Vreau sa precizez ca în tot acest timp asistentele râdeau și priveau "spectacolul , am plătit consultația și am plecat acasă refuzând internarea . Am mers după acest incident iar la medicul de familie schimbându-mi tratamentul iar în final abia în data de 5 Martie am început sa îmi revin. " E de necrezut ca în anul 2019 într-un Spital Județean se poate întâmpla așa ceva .. Am speranța că se vor lua masuri iar pacienții vor refuza sa mai fie abuzați de monștrii numiți medici, rușine Domnul doctor Mândraş!
Ioan Andrei Rus
Ioan Andrei Rus5 ani în urmă
La urgență timpul de asteptare este de 5 6 7 ore mult peste orice protocol medical
Imre-Roland Bogya
Imre-Roland Bogya5 ani în urmă
Dakul Ionel
Dakul Ionel2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere, totul a decurs normal, programare rapida la telefon fara săptămâni de așteptare, triaj, curățenie punctualitate, profesionalism, de la Alina de la fișier până la tehnicienii și asistenții de la radiologie. De asemenea, și cealaltă programare și consult la recuperare a decurs absolut decent și rezonabil.
Sunt plăcut impresionat, nu am mai fost de foarte multa vreme in spital !
Nelu Opris
Nelu Opris2 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Amalia Ami
Amalia Ami2 ani în urmă
Locații recomandate