/Salaj/Doctor

Clinica O.R.L. dr. Matioc

Strada Cloșca 48, Zalău 450053, România

Clinica O.R.L. dr. Matioc
Doctor
4
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
53P3+H6 Zalău, România
+40 741 194 243
clinicaorldrmatioc.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–18
Marți: 15–18
Mirecuri: 15–18
Joi: 15–18
Vineri: 15–18
Sâmbătă: 10–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
DOINA TAUTAN
DOINA TAUTAN2 ani în urmă
Am fost, săptămâna trecută, la cabinetul doctorului Ciprian Matioc. Începând cu răspunsul la apelul telefonic pentru programare și până la finele consultației, totul a fost la cele mai înalte standarde. Profesionalism și seriozitate! Recomand cu toată responsabilitatea!
Mulțumim întregii echipe!
Marincas Emilia Marincas Emilia
Marincas Emilia Marincas Emilia2 ani în urmă
Personal foarte primitor,multumim pentru daruirea si profesionalismul cu care am fost tratati.Recomand cu drag!
Cristian Vasoc
Cristian Vasoc3 ani în urmă
Neseriozitate și lipsa de grijă față de pacient. Când am făcut programarea am specificat că aș dori să fiu consultat de doamna doctor în în schimb în ziua programării am fost consultat cu domnul doctor. Mi s-a făcut investigații suplimentare însă fără să mi se comunice costurile acestora - nu e vorba de neaparat de bani dar informarea trebuia făcută, zic eu, din bun simț. Ca “detaliu” - nu te adresezi la per tu pacientului! Arată lipsă de respect!
Lori Pusok
Lori Pusok3 ani în urmă
Neseriosi!Am facut programare pt mama la ora X,iar am asteptat o ora si jumatate dupa ea.Intre timp intrau si ieseau clientii,probabil nici nu aveau programare,dar le-au primit.Sa stai o ora dupa ora de programare mi se pare strigator la cer.Daca nu joiti,nu mai faceti programari!
Sabin-Gabriel Nemes
Sabin-Gabriel Nemes3 ani în urmă
Profesionalism!
Personal foarte primitor! 💯
Jack Sparrow
Jack Sparrow2 ani în urmă
Mama mea a sunat la clinica d-voastra pe unul din cele doua nr de telefon, pentru o programare pt o situatie cvasi-urgenta. I-a raspuns d-na asistenta sau secretara, care i-a spus mamei ca o va contacta mai tarziu pentru stabilirea programarii. Asta a fost in data de 17 septembrie. Nici pana in ziua de azi, 29 septembrie, nu a fost sunata inapoi.

La numerele de telefon de pe site nu a raspuns nimeni intre orele 18:00-18:30, desi aveti program pana la ora 19:00. Am sunat in nestire pe ambele numere de telefon.

Asa cum v-am scris si in mesaj, dati dovada de o lipsa totala de respect fata de pacient. Ar trebui sa aveti grija la astfel de aspecte. Conteaza mai mult decat credeti.

Neprofesionalism, lipsa de respect, aroganta. JENANT.

Nota 1.

LE. Da, programarile ar trebui sa se faca la unul din cele doua numere de telefon. D-na asistenta/secretara care ne-a raspuns in data de 17 septembrie asa cum am scris, ne-a comunicat ca va reveni cu un telefon pentru confirmarea programarii, lucru care nu s-a intamplat nici in ziua de azi.

Orarul de pe website-ul clincii.

Program de lucru
lun.:15:00–18:00
mar.:15:00–18:00
mie.:15:00–18:00
joi:15:00–18:00
vin.:15:00–18:00
sâm.:10:00–12:00
dum.:Închis

Referitor la afirmatia d-voastra: "Programare pentru o consultație la unul dintre medicii care își desfășoară activitatea in cadrul Clinicii ORL dr. Matioc se face telefonic, la numerele afișate pe site, de luni până vineri în intervalul orar 11.00-14.00.

Aratati-mi unde sunt mentionate orele 11.00-14.00 pentru programari pe website???

Facand abstractie de orarul inventat ad-hoc, pot sa afirm ca va desconsiderati pacientii si potentialii pacienti.

Puteati sa ne trimiteti un sms inapoi sau sa ne sunati si sa stabilim o programare, dar nu v-ati sinchisit. V-am trimis mesajul sms pe ambele nr de telefon.
Stefan simonfi
Stefan simonfi2 ani în urmă
Prezentat pt o URGENTA! Dupa 30 de minute asistenta spune..taxa de URGENTA este 150 ron... + eventual un aspirat sau altceva undeva 200...250 ron! Eu spun OK!
Intrebare..CAND MA CONSULTA doamna Dr ?
Asistenta raspunde...mai sunt 4.5 persoane si dupa ei sau dupa program!
Eu...multumesc frumos! Dar pot sa stiu de ce se numeste TAXA DE URGENTA!?
Sanatate si la mai bine!
Kantor Kamy
Kantor Kamy2 ani în urmă
Cea mai tare echipa de O.R.L. Va pup si va imbratisez cu drag! La multi ani de ziua doctorilor😘 In perioada asta grea ,multumim ca va daruiti profesionalismul catre pacienti!
Locații recomandate